Σάββατο 18 Απριλίου 2015

«Δίνουμε το παρών» Πολιτική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στον πεζόδρομο Κατερίνης.



Εκδήλωση σήμερα το μεσημέρι στον κεντρικό πεζόδρομο Κατερίνης από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ με σύνθημα «Δίνουμε το παρών».
Μέλη της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας μαζί με τους βουλευτές του νομού μας ενημέρωναν τον κόσμο για τα έργα της κυβέρνησης, τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους και ζητούσαν την στήριξη τους.



Μιλήσαμε με την συντονίστρια της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας και δημοτική σύμβουλο την κ. Χαϊλατζίδου Γνωσούλα που μας είπε για την σημερινή δράση:


"Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινάει μια πολιτική καμπάνια σε όλη την Ελλάδα , και στην Πιερία ξεκινάμε σήμερα με αυτή την εξόρμηση στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης.

Το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας είναι «ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ»

Συμμετέχουμε, ελέγχουμε, διεκδικούμε και στηρίζουμε την κυβέρνηση.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ η δύναμη του είναι ο ίδιος ο λαός, και μέσα από αυτή την δύναμη του λαού πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα και στις δύσκολες διαπραγματεύσεις που έχουμε μπροστά μας.

Ο λαός στήριξε και στηρίζει αυτή την κυβέρνηση.

Έχει ήδη ξεκινήσει το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης, με πρώτο νομοσχέδιο αυτό για την ανθρωπιστική κρίση, και θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο για το καλό του Ελληνικού λαού.

Αύριο θα είμαστε στην Κάτω Μηλιά, την Λεπτοκαρυά και τον Λόφο μαζί με τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να ενημερώσουμε τον κόσμο, αλλά κυρίως για ακούσουμε τι έχουν να μας πουν."

 Ολόκληρο το φυλλάδιο της νέας καμπάνιας του κόμματος: