Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Κοινή συναυλία Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου Παλλήνης





 «Η συνεργασία είναι στόχος επιδιωκόμενος και διαρκής τον οποίο υπηρετούμε πιστά», δήλωσαν ο υποδιευθυντής του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου Παλλήνης κ. Βασίλης Αντωνόπουλος και ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης κ. Δημήτρης Κυριακού στη συνάντηση των δύο σχολείων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου και 5ου Γ.Ε.Λ. Κατερίνης.

Τα δύο μουσικά σχολεία συναντήθηκαν επί σκηνής και «συνομίλησαν» μουσικά δίνοντας το καθένα το δικό του στίγμα. Ήταν μια μουσική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν από το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης η Γ΄ Γυμνασίου και συγκεκριμένα η Ευρωπαϊκή χορωδία Γ΄ Γυμνασίου με υπεύθυνες καθηγήτριες τις κ. Ελένη Χολέβα,  Κατερίνα Νικολουδάκη και  Κοχάρ Καραγιάν, η Παραδοσιακή χορωδία και ορχήστρα τμήματος  γ΄1 Γυμνασίου με υπεύθυνους καθηγητές την κ. Θεοδώρα Βάρσου και τον κ.  Γιώργος Γενναίος και η Μαντολινάτα με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Νίκο Ρογκάκο.
Από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης συμμετείχαν το σύνολο κρουστών με υπεύθυνους τους καθηγητές κ. Δημήτρη Τασούδη και κ. Αλέξανδρο Αγγουριδάκη καθώς και η ορχήστρα και χορωδία ευρωπαϊκής μουσικής γυμνασίου με υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Αριστείδη Σκάρπα.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν η δεύτερη φορά που τα δύο μουσικά σχολεία συναντήθηκαν, καθώς είχε προηγηθεί επίσκεψη του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στην Παλλήνη την προηγούμενη σχολική χρονιά.