Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΑΣΠΕ (ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ): ΣτΕ: Όχι στις Μετεγγραφές των Αρχιτεκτ. Σχολών. Το ΣτΕ καταργεί το Σύνταγμα!!!



Η απαράδεκτη ομηρία των  πρωτοετών(υπό μετεγγραφή φοιτητών) των Αρχιτεκτονικών Σχολών ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... ενώ ο Υπουργός Παιδείας δεν κάνει απολύτως τίποτα!

Το ΣτΕ έκανε δεκτό το αίτημα των Αρχιτ. Σχολών και μπλοκάρει τις Μετεγγραφές αυτών!!! 

Ντροπή!!!

Ο Υπουργός Παιδείας Πόντιος Πιλάτος;;;


Εκτός απόφασης του ΣτΕ οι 1900 μετεγγραφές οικονομικών κριτηρίων!!!

Να μην εγγράψουν προσωρινά τους υπό μετεγγραφή φοιτητές οι Αρχιτεκτονικές Σχολές του ΕΜΠ και του ΑΠΘ αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας,  μετά από προσφυγές που έκαναν οι Κοσμήτορες των δύο Σχολών.

Τα παιδιά μας έγιναν ο σάκος του μποξ μεταξύ Λοβέρδου και Αρχιτεκτ. Σχολών. Όπως έχει πει ο πρ. πρόεδρος του Αρείου Πάγου Β. Κόκκινος οι δικαστές του ΣτΕ φαίνεται ότι ζουν σε άλλο πλανήτη!…

Μαζί με τα ξερά καίει δυστυχώς και τα χλωρά το ΣτΕ..., τσιμουδιά όμως για τους Δ.Υ - αιρετούς που ενέγραψαν παρά την κατάργηση του Νόμου αλλά και για τον πλασματικό αριθμό των μετεγγραφόμενων που με σκοπιμότητα αύξησαν και αλλοίωσαν οι Σχολές(όλοι αυτοί -Ομογενείς-Αλλοδαποί - Αθλητές- Ασθενείς... 60 θα εγγραφούν κανονικά και ΟΧΙ οι15 πολύτεκνοι)!!! 


Η απόφαση αυτή είναι προσωρινή και ισχύει μέχρι την έκδοση απόφασης από την αρμόδια Επιτροπή Αναστολών.