Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΤΩΡΑ: Η τροχαία Κατερίνης γράφει παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα! Τα μπράβο και τον σεβασμό της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» στον αστυνομικό της τροχαίας για αυτά που είπε…


Τάξη προσπαθεί να επιβάλει η τροχαία Κατερίνης στους δρόμους της πόλης και για αυτό εδώ και ώρα περιπολικό της τροχαίας «κυκλοφορεί» ανάμεσα μας και με συστάσεις κυρίως αλλά και όταν χρειάζεται, με κλήσεις «σουλουπώνει» λίγο την κατάσταση στους δρόμους για την οποία μεγάλη ευθύνη έχουμε και εμείς σαν δημότες.

Βλέπετε δεν μπορούμε να πάμε για καφέ χωρίς το αμάξι μας…

Πριν από λίγο τύχαμε μάρτυρες μια τέτοιας προσπάθειας της τροχαίας, με τους αστυνομικούς να αφαιρούν τελικά τις πινακίδες από αυτοκίνητο που είχε παρκάρει παράνομα, αλλά αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η συνομιλία ενός από τους αστυνομικούς με πολίτη που είχε παρκάρει σε σημείο που απαγορεύεται.



Ο αστυνομικός δεν έγραψε τελικά τον πολίτη, αλλά προς τιμήν του, του έκανε συστάσεις και φεύγοντας μεταξύ άλλων του είπε:

Πρέπει να ντρέπεστε έτσι που έχετε καταντήσει την πόλη και τους δρόμους της!

Από εμάς χίλια μπράβο στον αστυνομικό, έχει τον σεβασμό μας όχι γιατί δεν έγραψε τον πολίτη, αλλά γιατί με αυτά που είπε μας έδειξε ότι αυτοί οι άνθρωποι (οι αστυνομικοί) όχι μόνο εκτελούν το καθήκον τους αλλά νοιάζονται και για την πόλη που ζούνε.