Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Δήλωση του Δημήτρη Μπέη.


Η  κρίσιμη  κατάσταση  που  βρίσκεται η   Πατρίδα  μας , απαιτεί  από  όλους  μας  Ενότητα  και  ψυχραιμία . Ο  διχασμός και  οι εντάσεις είναι σίγουρο πως δεν  μπορεί να συμβάλουν  στην  λύση του προβλήματος  ,το  αντίθετο  θα έλεγα οδηγούν  σε μη  ελεγχόμενες  καταστάσεις .
    
Η  εντολή  του  ελληνικού λαού πριν  πέντε  μήνες  ήταν ξεκάθαρη , μέσα στην Ευρώπη και στο Ευρώ. Η  δυσκολία  επίλυσης  αυτής της  εξίσωσης από την κυβέρνηση  του κ  Τσίπρα  σε  συνάρτηση με τις προεκλογικές υποσχέσεις ( 11 δις) και τις  διαφωνίες στο  εσωτερικό του κόμματος του , τον  εγκλώβισαν . Κάνοντας  την πρόταση των  οκτώ (8) δις με την υπογραφή του και τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν  αποφάσισε  να γίνει δημοψήφισμα  με ερώτημα ναι ή όχι στη λήψη  δύσκολων μέτρων χωρίς να γνωρίζουμε την επόμενη μέρα . 

Δικαίωμα του λαού είναι να αποφασίζει για το μέλλον του γι αυτό το ερώτημα  είναι ουσιαστικά ,η  παραμονή ή όχι στην  Ευρώπη και το ευρώ 
Αγαπητοί  συμπολίτες  , το  μέλλον της Ελλάδος  , το μέλλον  μας , το μέλλον των παιδιών μας  είναι  η  Ευρώπη  και το Ευρώ.
Γι  αυτό την  Κυριακή  λέμε    ΝΑΙ  στην  Ευρώπη .


Μπέης  Δημήτριος.