Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Παρεμβάσεις εν όψει ασφαλτόστρωσης στην οδό Μετσόβου

Έργα που είναι σημαντικά για την επίλυση καθημερινών αναγκών των κατοίκων και αφορούν σειρά παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο, είναι σε εξέλιξη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης. Πρόκειται για ένα συντονισμένο προγραμματισμό που υλοποιείται με στόχο την συντήρηση και αναβάθμιση του συνόλου του οδικού δικτύου του Δήμου.
Πιο συγκεκριμένα, στην οδό Μετσόβου στην περιοχή Βατάν, έγινε η απαραίτητη προετοιμασία και εξυγίανση των σημείων του οδοστρώματος (καθαρισμός και χαλικόστρωση), καθώς τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί η ασφαλτόστρωση της συγκεκριμένης οδού. Επίσης στις οδούς Ικαρίας, Ροδόπης , Αντισθένους και Χαιρωνείας που πλαισιώνουν το νέο Δημοτικό σχολείο (19o), το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο, γίνονται οι απαραίτητες εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων και ασφαλτόστρωσης έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν ασφαλή πρόσβαση σε αυτό.
Σταθερή πρόθεση του Δήμου Κατερίνης είναι η μέριμνα σε ό,τι αφορά την συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου και η άμεση αντιμετώπιση των αναγκών που προκύπτουν. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Δήμος πετυχαίνει και υλοποιεί παρεμβάσεις που είναι αναγκαίες, καθώς αφορούν την οδική ασφάλεια.