Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015

44ο Φεστιβάλ Ολύμπου ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ


   Ο τίτλος των συναυλιών του Γιάννη Χαρούλη «Χίλια καλώς εσμίξαμε», πλέον με αφορμή την κοσμοσυρροή που γνώρισε ο καλλιτέχνης το Σαββατόβραδο 8 Αυγούστου 2015 στο αρχαίο θέατρο του Δίου, μπορεί να τιτλοφορείται … «χιλιάδες καλώς εσμίξαμε».
   Το αδιαχώρητο στη συναυλία του τραγουδοποιού με την ιδιαίτερη φωνή και παρουσία πάνω στη σκηνή. Μια από μεγαλύτερες εκδηλώσεις στη σαραντατετράχρονη διαδρομή του Φεστιβάλ Ολύμπου.
   Άνθρωποι κάθε ηλικίας απόλαυσαν και σιγοτραγούδησαν με τους καλλιτέχνες που συνδύασαν το παραδοσιακό με το σύγχρονο. Μέσα σε ένα οδοιπορικό στο χθες που ξύπνησε τις μουσικές μνήμες και στο σήμερα που χτίζει τα ακούσματα του μέλλοντος.

   Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου ευχαριστεί όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και με κατανόηση συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς. Γιατί μέσα από τέτοιες συναυλίες όπου το κοινό συμμετέχει, εκφράζεται και απολαμβάνει, δικαιώνεται και αναδεικνύεται ο ρόλος του Φεστιβάλ Ολύμπου.
  Η συναυλία διήρκησε περίπου τρεις ώρες με τους θεατές να μην επιθυμούν να  … σταματήσουν οι ήχοι και να σβήσουν τα φώτα.