Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Πως αλλάζεις κάτι προς το καλύτερο άμα προσπαθήσεις λίγο… Πλήρης μεταμόρφωση της παιδικής χαράς επί της οδού Σβορώνου (δίπλα στην παλιά πυροσβεστική υπηρεσία) στην Κατερίνη. Από ασχημόπαπο σε… κύκνο! Τα συγχαρητήρια μας στον Δήμο Κατερίνης που μεταμόρφωσε μια ακατάλληλη παιδική χαρά σε ένα όμορφο περιβάλλον για να παίζουν τα παιδιά!


Πριν πέντε μήνες η «ΑΛΗΘΕΙΑ» είχε κάνει ρεπορτάζ στην συγκεκριμένη παιδική χαρά και ανάδειξε τους κινδύνους που παραμόνευαν για τα μικρά παιδιά που έπαιζαν εκεί.
Η κατάσταση όπως μπορείτε να δείτε στο ρεπορτάζ μας ήταν τραγική…
Σήμερα όμως όλα αυτά είναι παρελθόν.
Στο ίδιο σημείο που πριν πέντε μήνες ήταν μια άκρως επικίνδυνη παιδική χαρά, σήμερα βρίσκεται μια «άλλη» παιδική χαρά, πανέμορφη και ελκυστική για τα παιδιά.
Ωραία χρώματα, νέα παιχνίδια, πόρτα που κλείνει δημιουργούν μια ατμόσφαιρα όμορφη για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς που αισθάνονται τώρα πιο σίγουροι για την ασφάλεια των παιδιών τους.

Μόνο η πινακίδα έχει μείνει που προειδοποιεί για τους κινδύνους, και περιμένουμε να φύγει και αυτή…

Αν μη τι άλλο δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στους υπεύθυνους του Δήμου Κατερίνης για το ωραίο έργο τους, και περιμένουμε να δούμε κάτι αντίστοιχο και στις υπόλοιπες παιδικές χαρές της πόλης μας.   

 Τώρα μένει τα παιδιά και οι γονείς να προφυλάξουν τον χώρο για να τον χαίρονται με ασφάλεια και σιγουριά.