Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Προπαιδικό τμήμα (2003-2004) ΣΦΚ Πιερικός



Μεγάλος ενθουσιασμός, καλή παρέα  και πολλή δουλειά τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν εφέτος το τμήμα
Σε γερές βάσεις δείχνει να  βαδίζει εφέτος για τον ερασιτέχνη  Πιερικό το  προπαιδικό του  τμήμα  , αφού υπάρχει  μεγάλη συμμετοχή και πολύ διάθεση για δουλειά από τα παιδιά  ενώ  παράλληλα έκδηλη είναι η  ικανοποίηση για το κλίμα στην ομάδα που θυμίζει περισσότερο μια όμορφη παρέα που την πλαισιώνει με άριστα αποτελέσματα και η παιδαγωγική συμπεριφορά αλλά και ταυτόχρονα η μεθοδική δουλειά του προπονητή κ. Βλάγκα όπως μας δηλώνει  με έμφαση και ο έφορος  του τμήματος κ. Τσενεκίδης Δημήτρης .


Πιο συγκεκριμένα λοιπόν και σχετικά με τη λειτουργία του τμήματος ο κ. Τσενεκίδης μας είπε : Αυτό που επιδιώκουμε στο προπαιδικό μας τμήμα σε συνεργασία και συνεννόηση πάντα με τον προπονητή μας είναι τα παιδιά να διασκεδάζουν , να διαπαιδαγωγούνται και να μαθαίνουν σωστά το ποδόσφαιρο μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα  όπου με αγάπη και κατανόηση θα αποτελεί  η ομάδα ένα αναπόσπαστο και αναγκαίο κομμάτι της  καθημερινότητας των παιδιών ώστε  μέσα από αυτή να εκφράζουν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο βελτιώντονας παράλληλα τον χαρακτήρα τους και την ποδοσφαιρική τους ικανότητα. Τα πρώτα δείγματα πάντως είναι ενθαρρυντικά και πιστεύω ότι πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα είναι έντονα ορατά .
Κλείνοντας , ο κ. Τσενεκίδης  στέλνει το δικό του μήνυμα στους γονείς καλώντας τους να εμπιστευτούν άφοβα το μεγάλο σύλλογο που λέγεται Πιερικός και να έρθουν κοντά για να γίνουν και αυτοί μέλη αυτής της ωραίας παρέας εμπιστευόμενοι παράλληλα το παιδί τους σε ένα ικανότατο προπονητή .
Όσοι λοιπόν   ενδιαφέρονται για την εγγραφή  του  παιδιού  τους στο προπαιδικό τμήμα του συλλόγου (2003-2004) να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα : 6933357435 και 6944691019 ή να επισκεφθούν τα βοηθητικά  γήπεδα του δημοτικού μας σταδίου τις ημέρες Δευτέρα , Τετάρτη , Πέμπτη στις 6 η ώρα προκειμένου να μιλήσουν με τους υπεύθυνους και να μάθουν το πρόγραμμα της ομάδας .