Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ


Ραντεβού με το χρόνο και την ιστορία είχαν και πάλι σήμερα 4/10/15, οι δυο αδελφοί από τον Πειραιά πιστοί φίλαθλοι και οπαδοί του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, από τα νεανικά τους χρόνια τότε που τη δεκαετία του 60 αγαπούσαν και λάτρευαν  τον ΠΙΕΡΙΚΟ, άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με την Κατερίνη και την Πιερία. Κι όμως υπήρχαν οι αδελφοί Χαραλαμπόπουλοι Γεώργιος και Κωνσταντίνος  από τον Πειραιά που η καρδιά τους χτυπούσε κάθε Κυριακή για τον ΠΙΕΡΙΚΟ.

Σ’ όλη αυτή τη διάρκεια των ετών παρακολουθούσαν και ακολουθούσαν την ομάδα σε όλο το λεκανοπέδιο των Αθηνών κι όχι μόνο, ταξιδεύοντας σ’ όλη την Ελλάδα, ζώντας μεγάλες στιγμές σε όλες τις κατηγορίες χαρές και λύπες στη χαραγμένη ιστορία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Στο παρελθόν έχουν τιμηθεί από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, από την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, από τον ΣΟΠ Θύρα 5 και από τους ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ CLUB.
Ευχόμαστε πάντα να είστε γεροί και η ομάδα να μας χαρίζει στιγμές από το ένδοξο παρελθόν της. Σας ευχαριστούμε.
 Στη φωτογραφία συσπειρωμένοι όπως πάντα οι πιστοί φίλοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ «ΣΟΠ Θύρα 5» στο cafe Πασχάλης, σαν μια οικογένεια χαρούμενοι για το νικηφόρο αποτέλεσμα και το ποιοτικό ποδόσφαιρο της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας.

Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης
Δάσκαλος