Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Πιερικός Αρχέλαος – Τιτάνες Παλαμά 77-62 Β΄εθνική κατηγορία


Η ανδρική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου επικράτησε με 77-62 της αντίστοιχης των Τιτάνων Παλαμά σε παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής κατηγορίας.

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου ήθελε πάρα πολύ οι παίκτες μπήκαν δυναμικά στον αγώνα και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έχασαν το προβάδισμα.Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη με μια εμφάνιση που αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη δύσκολη συνέχεια.



Όλοι οι παίκτες της ομάδας είχαν πολύ καλή απόδοση,με τους “παλιούς” Ασημάκη και Γκοντόπουλο να ηγούνται,τον Γκογκίδη σε μια μεστή εμφάνιση με πολύπλευρη προσφορά ενώ αξιοσημείωτη ήταν η εμφάνιση του Παπαδόπουλου που σημείωσε 18 πόντους.Ευχάριστο νέο η συμμετοχή των παικτών που προέρχονται από το παιδικό τμήμα της Pierikos bc academy,του                           Παρμακτσίδη που ανταποκρίθηκε πλήρως στο νεό αναβαθμισμένο ρόλο που του έχει ανατεθεί πετυχαίνοντας 8 πόντους και του Ζησόπουλου που δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ αμυντικά αλλά και οργανωτικά με αξιοπιστία.

Oι αθλητές,οι προπονητές και η διοίκηση της ομάδας ευχαριστούν τους φιλάθλους που υποστηρίζουν και φέτος έμπρακτα την ομάδα.

Δεκάλεπτα:17-14,23-17,18-16,19-15

Διαιτητές:Συμεωνίδης,Τσιρτσιμάλης

Πιερικός Αρχέλαος(Χατζηιωάννου):Τσιλιγγαρίδης,Καλτσούνας,Γκοντόπουλος 24(6),Παρμακτσίδης 8,Γκογκίδης 12 , Παπαδόπουλος 18, Ζησόπουλος, Σαββίδης 2,Ασημάκης 9, Χριστοδούλου, Τοπούζης, Οικονόμου4.


Τιτάνες Παλαμά(Σερίφης):Φαλλιάκης,Τριανταφύλλου 5,Αρχοντής,Γεωργαντζάς 21(4), Παπαιωάννου 8(1), Ζαγάνας,Τσέλιος,Σταυρόπουλος,Αργήρης,Χουχούμης 15(3),Γκέρος 13,Αποστολάκης.