Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Εκδρομές του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας στην Αιδηψό


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, για μια ακόμη χρονιά διοργάνωσε εκδρομή στα ιαματικά λουτρά της Αιδηψού για τους συνταξιούχους του Ο.Α.Ε.Ε. και όχι μόνο.
Από τις 17 Αυγούστου που ξεκίνησαν τα δεκαήμερα λουτροθεραπείας των συνταξιούχων και έως τις 23 Σεπτεμβρίου που ολοκληρώθηκαν, συνολικά συμμετείχαν 240 εκδρομείς, συμπληρώνοντας 4 λεωφορεία των 60 ατόμων.


Η ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή των συνταξιούχων στις εκδρομές λουτροθεραπείας του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, αποδεικνύει την άμεση ανάγκη των συνταξιούχων χρήσης των ιαματικών λουτρών για την βελτίωση της υγειονομικής τους κατάστασης, παραμερίζοντας τη γενικότερη κρίση που διανύουμε και η οποία έφερε και την κατάργηση των δελτίων που δίνονταν από το Ι.Κ.Α..
Για το λόγο αυτό και το Σωματείο, με προσφορές από διάφορα ξενοδοχεία της περιοχής της Αιδηψού, αποφάσισαν για μια ακόμη χρονιά τη διοργάνωση εκδρομών λουτροθεραπείας των  μελών του ως προσφορά και ως μέρος ενός συνολικού οικονομικού πακέτου.
Η διαμονή στο ξενοδοχείο και η φιλοξενία ήταν άψογη καθώς οι ιδιοκτήτες κατέβαλαν όλες τους τις δυνάμεις στην εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την απόφαση του Σωματείου να επισκεφθούν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για την οργάνωσή του και το πλούσιο εστιατόριό του.

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες αφού όλοι επέστρεψαν κατενθουσιασμένοι και γεμάτοι όμορφες εμπειρίες. Ευχαρίστησαν ιδιαίτερα το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας για την άψογη διοργάνωση, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου.