Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΠΙΕΡΙΑΣ '' Η Αγία Αικατερίνη '' ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ για την διημερίδα




Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η επιστημονική διημερίδα στο πνευματικό κέντρο ‘’ΕΚΑΒΗ’’ με Θέμα: «ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ » που διοργάνωσε η ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ-ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ κλινική ΑΠΘ<< ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ>> και με συνεργασία από την καρδιοχειρουργική κλινική Α.Π.Θ. , τον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας , την Παθολογική Κλινική Νοσοκομείου Κατερίνης και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κατερίνης- Πιερίας ‘’ Η Αγία Αικατερίνη’’.



Την διημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Χιονίδης, ο Διοικητής Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Φαρμάκης, τοπικοί φορείς της πόλης και του νομού, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας, πάρα πολλοί ιατροί του νομού μας και πολύς κόσμος που ήθελε να μάθει νέα για τον καρκίνο του πνεύμονα. Ακούστηκαν πολλά νέα πράγματα για την πρόληψη και την θεραπεία από τους ομιλητές αναλυτικά και πολλά ερωτήματα από το κοινό που έπαιρνε απαντήσεις άμεσα. Φυσικά εκτός από τα νέα για την πρόληψη και την θεραπεία ακούστηκαν και παράπονα για τις μεγάλες ελλείψεις που έχουν τα περιφερειακά νοσοκομεία και όχι μόνο αυτά αλλά και στα μεγάλα κεντρικά νοσοκομεία.

Η Πρόεδρος κα Θεανώ Γελαδάρη και το Δ.Σ. θα θέλανε να ευχαριστήσουν την οργανωτική επιτροπή, τον Πρόεδρο Άντζελ Ιακώβ, αντιπρόεδρο  κ. Τσανικίδη Ηρακλή, γραμματέα τον κ. Φορούλη Χριστόφορο και τον κ. Ταρενίδη Παναγιώτη για την τιμητική πρόσκληση το να συνεργαστούμε μαζί τους για την παραπάνω διημερίδα. Η πρόεδρος ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην διημερίδα αυτή και επισήμανε τέτοιες ημερίδες να γίνονται τακτικότερα και στην περιφέρεια.









































Η Πρόεδρος

κ.Θεανώ Γελαδάρη


και το Δ.Σ.