Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ MEDITERRANEAN VILLAGE!


Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Πιερίας, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών της 1ης Επιστημονικής Ημερίδας Φυσικής Αγωγής με θέμα: << Ο ρόλος και η αξία της Φυσικής Αγωγής-Αθλητισμού στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα >>, που πραγματοποιήθηκε στις 21/11/2015, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της.

Ευχαριστούμε τον ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, καθώς η ημερίδα τελούσε υπό την αιγίδα του. Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε, τους εισηγητές κ.κ. Σταύρο Διαμαντόπουλο, Θεόδωρο Σιαμάγκα, Θωμά Νικοδέλη, Βασίλειο Καπετανάκη, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας μας, που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας και όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού και μη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους λειτουργώντας σαν πηγή έμπνευσης και άντλησης δύναμης για νέες προκλήσεις.

Η επόμενη πρόκληση, στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων, είναι η διοργάνωση του πρώτου χορού στην ιστορία του ΣΥ.Π.Φ.Α., που θα γίνει το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, στο Mediterranean Village, BAR ‘’CAPTAINS’’. Η διάθεση των προσκλήσεων του χορού θα γίνεται από τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥ.Π.Φ.Α., καθώς και από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Με τιμή το Δ.Σ.