Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕΛΟΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Οι κομματικοί ταξικοί συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ ξαναχτύπησαν.
Αυτή τη φορά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.
Οι όψιμοι Γκεμπελίσκοι που το παίζουν και οικοδόμοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι στην κοινωνία της Κατερίνης όλοι γνωριζόμαστε και οι εργαζόμενοι και ειδικά οι οικοδόμοι της Κατερίνης μας ξέρουν όλους μας πολύ καλά.
Γνωρίζουν τον βίο και την πολιτεία του καθενός μας και κανείς μας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από τα κόμματα, πίσω από βαρύγδουπα συνθήματα και ταξικούς αυτοπροσδιορισμούς.


Καταγγέλλουν οι όψιμοι Γκεμπελίσκοι τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα του Σωματείου μας ότι βάζουν εμπόδια στην απεργία της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 12 Νοέμβρη.  Και μια και αναφέρονται ονομαστικά να ρωτήσουμε  και εμείς τους ταξικούς συνάδελφους του ΠΑΜΕ αν ο ταξικός συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ Γιώτης Σαββίδης, πρώην επικεφαλής του ΚΚΕ Νομού Πιερίας και  μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου μας εργάζεται ως οικοδόμος, πού εργάζεται και αν είναι οικοδόμος.
Γι αυτούς όποιοι δεν ασπάζονται τις ντερεκτίβες του κομματικού  ΠΑΜΕ είναι συμβιβασμένοι φιλοεργοδοτικοί, φιλοκυβερνητικοί, αφερέγγυοι και επικίνδυνοι για τους αγώνες και τα δικαιώματα  των εργαζομένων. Δηλαδή πας μη του ΠΑΜΕ εργοδοτικός και συμβιβασμένος για τους ταξικούς Γκεμπελίσκους που θέλουν οι πλειοψηφίες να υποτάσσονται στις κομματικές γραμμές του ΠΑΜΕ και να κάνουν τις απεργιακές τους συγκεντρώσεις στην πλατεία και όχι στο Εργατικό Κέντρο.
Αλήθεια κομματικοί ταξικοί συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ γιατί διαμαρτύρεστε και μας καταγγέλλετε που  οι απεργιακές μας συγκεντρώσεις γίνονται, όπως σε όλες τις πόλεις, στο Εργατικό Κέντρο, στο φυσικό μας χώρο  και όχι χωριστά από όλους τους άλλους εργαζόμενους όπως κάνετε εσείς? Γιατί τόσο μένος και τόση αντιπαλότητα για το Εργατικό μας Κέντρο που είναι το σπίτι όλων μας?
Έτσι εννοείτε εσείς ταξικοί συνάδελφοι του ΠΑΜΕ την ενότητα και την αγωνιστικότητα με χωριστές συγκεντρώσεις και έχετε και το θράσος να μας καταγγέλλετε  ότι βάζουμε εμπόδια στην απεργία της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 12 Νοέμβρη?
Το Σωματείο Οικοδόμων Κατερίνης, αγαπητοί ταξικοί συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, καλεί όλους τους οικοδόμους της Κατερίνης, εργαζόμενους και άνεργους να πάρουν μέρος μαζικά, δυναμικά και αγωνιστικά στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 12 Νοέμβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει την Πέμπτη 12 Νοέμβρη στις 10 το πρωί μπροστά στο Εργατικό μας Κέντρο για να πούμε όλοι μαζί οι εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι ένα μεγάλο και δυνατό ΟΧΙ στα μνημόνια και στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και σας καλούμε και σας αγαπητοί ταξικοί συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ να αφήσετε κατά μέρος τις άθλιες και ψεύτικες καταγγελίες σας και να είστε παρόντες  μαζί με το σωματείο μας και με τους άλλους εργαζόμενους στην απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό μας Κέντρο.

                                                Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ