Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Άγγιξε ψυχές «Η πιο όμορφη μέρα» του Ανδρέα Μιχαήλ στην σημερινή παράσταση στο Θέατρο Αυλαία. Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 8:00 το βράδυ η επίσημη πρεμιέρα στην ΕΚΑΒΗ!


Με μια παράσταση αφιερωμένη στους μαθητές και μαθήτριες της Κατερίνης, «Η όμορφη μέρα» του σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ έδωσε το πιο δύσκολο τεστ πριν την μεγάλη πρεμιέρα της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου και ώρα 8:00 το βράδυ στην ΕΚΑΒΗ.

Και ήταν το πιο δύσκολο τεστ γιατί το κοινό αποτελούνταν από παιδιά, μαθητές και μαθήτριες σχολείων της πόλης μας.
Το αποτέλεσμα επιτυχημένο, τα παιδιά ενθουσιασμένα, δακρυσμένα τα πιο πολλά, χειροκροτούσαν για πολύ ώρα τον σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ και τους ηθοποιούς της παράστασης.



Ο ίδιος ο σκηνοθέτης, συγκινημένος  δήλωσε: «Το χειροκρότημα των παιδιών δεν είναι απλά μια επιβράβευση για την προσπάθεια μας, αλλά και ο καλύτερος κριτής για έναν ηθοποιό, μιας και τα παιδιά κρίνουν καλύτερα από οποιανδήποτε ιδίως όταν έργα σαν το σημερινό αγγίζουν ψυχές».

Επίσης ο κ. Μιχαήλ δεν έκρυψε την αγωνία του για την παράσταση της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου στις 8:00 το βράδυ στην ΕΚΑΒΗ όπου θα γίνει και η επίσημη πρεμιέρα του έργου, και καλεί μέσω της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» όλες και όλους να τον τιμήσουν αλλά και να τον κρίνουν με την παρουσία και το χειροκρότημα τους.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Κυπρίων Νομού Πιερίας "Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ" σε συνεργασία με το θεατρικό Εργαστήρι "ΑΥΛΑΙΑ"

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ

Να τιμήσετε με την παρουσία σας την Θεατρική Παράσταση "Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ" Του Κύπριου Συγγραφέα Φάνου Ναθαναήλ σε σκηνοθεσία : Ανδρέα Μιχαήλ για την Επέτειο των 60 χρόνων του Απελευθερωτικού Αγώνα της Κύπρου από τους Άγγλους 1955-2015
Η Παράσταση θα δοθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης "ΕΚΑΒΗ"
Τετάρτη 16/12/2015 και ώρα : 20:00μμ.
Είσοδος Δωρεάν.