Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Η 1η μέρα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης. Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό άνοιξε και σας περιμένει μικρούς και μεγάλους!!!



Το Χριστουγεννιάτικο χωριό άνοιξε τις πύλες του χθες το απόγευμα και υποδέχτηκε χιλιάδες επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Συναυλίες από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης και μουσικά σχήματα της πόλης μας, κουκλοθέατρο, παιδικά παραμύθια και πολλά πολλά παιχνίδια για τους μικρούς επισκέπτες επιφύλασσε η πρώτη μέρα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Πανέμορφα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, παιχνίδια, μουσική και υπέροχα εδέσματα είναι αυτά που θα μας κάνουν παρέα τις άγιες γιορτινές ημέρες του Δεκέμβρη.

Η ατμόσφαιρα γιορτινή, με φωτιές να ζεσταίνουν τον κόσμο, … άχυρο παντού, και το Χριστουγεννιάτικο δένδρο να δεσπόζει στο κέντρο του Χωριού.



Ο Άγιος Βασίλης, χαρωπός και καλοσυνάτος δεν έλεγε όχι σε κανένα παιδί ή… μεγάλο που ήθελε μια φωτογραφία μαζί του!

Κουκλοθέατρο, παραμύθια, καλλιτεχνικές δημιουργίες, και πολλά παιχνίδια δημιούργησαν… πρόβλημα στους γονείς που δεν μπορούσαν να… ξεκολλήσουν τα παιδιά τους από αυτά!

Ζεστό κόκκινο κρασί με μυρωδιά μπαχαρικών, ψωμί και κουλουράκια στον ξυλόφουρνο, φαγητά, χυμοί και λαχταριστά εδέσματα περιλαμβανότανε στο μενού της βραδιάς.

Παιχνίδια όπως, μπάσκετ, σκοποβολή, ψάρεμα με κρίκους, φυσοκάλαμο και άλλα μαγνήτιζαν τα μικρά παιδιά.

Και οι εθελοντές καταπληκτικοί!

Εκατοντάδες συμπολίτες μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να μην μείνει κανείς παραπονούμενος.

Χαμογελαστοί, ευγενικοί, με όρεξη για προσφορά ήταν παντού για να ψυχαγωγήσουν, να βοηθήσουν, να δώσουν πληροφορίες και να κάνουν την διαμονή των επισκεπτών στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, όχι απλά ευχάριστη, αλλά μαγική!!!

Και σε αυτούς πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί αυτοί είναι η καρδιά και η ψυχή του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου, και γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η πανέμορφη γιορτή που θα μας συντροφεύσει τις γιορτινές ημέρες και νύχτες των Χριστουγέννων.


Σας ευχαριστούμε! 

Κανταρτζής Μιχάλης