Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ «ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ)
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΟΠΩΣ ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ- ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - Ε.Ε.-ΚΕΦΑΛΑΙΟ


Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ 30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Συνάδελφε στις κατασκευές, άνεργε, συνεχίζουμε τον αγώνα, δεν παραιτούμαστε, δεν υποχωρούμε, όσο και δύσκολος να είναι ο αγώνας.
Η ταξική πάλη, ο ταξικός αγώνας είναι αυτός που μπορεί να δυσκολέψει, να βάλει εμπόδια στην εφαρμοζόμενη πολιτική, να ακυρώσει μέτρα που εξαθλιώνουν την ζωή της εργατικής οικογένειας.
Είναι ο αγώνας που μπορεί να δώσει αυτοπεποίθηση στον εργαζόμενο, δύναμη, κουράγιο, μέσα από την ταξική οργάνωση, το σωματείο, την συσπείρωση, την συλλογική δράση, την ζωντανή συμμετοχή των εργαζομένων, για να πάρουν της τύχες στα χέρια τους, να γίνουν κυρίαρχοι της μοίρας τους, με ταξική αλληλεγγύη και ταξικό αγώνα
Συνάδελφε μην βλέπεις της απεργίες, της λαϊκές κινητοποιήσεις σαν μια επανάληψη, που δεν αλλάζει τίποτα. Δεν είναι έτσι, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από αυτό. Αν δεν τους ένοιαζε δεν θα έβαζαν λυτούς και λυμένους να συκοφαντούν με ψέματα και λάσπη της απεργίες, της εργατικές – λαϊκές κινητοποιήσεις. Το κάνουν γιατί φοβούνται και φοβούνται κυρίως την εργατική – λαϊκή οργάνωση, που παλεύει ταξικά, σε γραμμή αντεπίθεσης και ανατροπής.
Δύναμη της πάλης μας είναι το ταξικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ, τα ταξικά αιτήματα της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, αντίπαλος μας η αστική τάξη, τα κόμματα του κεφαλαίου, οι πολιτικές τους. Αυτούς αντιπαλεύουμε καθημερινά, σε αυτή την κατεύθυνση συγκεντρώνουμε δυνάμεις, μέχρι την νίκη, μέχρι την ανατροπή τους.
Σε αυτό τον αγώνα χρειάζεται κλιμάκωση της εργατικής πάλης και του αγώνα, σε αυτή την κατεύθυνση σπάμε προκαταλήψεις, αντιλήψεις, προσπερνάμε φοβίες, γινόμαστε πιο αποφασιστικοί, χειραφετημένοι από την αστική πολιτική και αστική ιδεολογία.
Για αυτό η συμμετοχή του εργάτη, σε κάθε απεργία, κινητοποίηση, έχει ξεχωριστή σημασία και πρέπει να είναι μαζική κάθε νέα απεργία, κινητοποίηση, με ζωντανή συμμετοχή και μαχητικότητα, γιατί ο αυτός ο αγώνας   καθυστερεί μέτρα, δημιουργεί τους όρους και  προϋποθέσεις για την συνολική ανατροπή της αντεργατικής, αντιλαϊκής πολιτικής και θα κάνει τον εργαζόμενο λαό κυρίαρχο του πλούτου που παράγει.

  Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ 30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
<<ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ>> ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ