Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ (ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΛΕΚΤΙΚΗ...) ΜΕΤΑΞΥ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ 47 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΡΙΑΝΤ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΑΟΥΝΤ.

2)Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ 56ΧΡΟΝΟΥ ΣΕΙΧΗ ΑΛ ΝΙΜΡ ΤΩΝ ΣΙΙΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΙΤΩΝ ΣΕ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΜΠΑΧΡΕΙΝ.3)Ο ΑΛ ΝΙΜΡ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛ ΚΑΤΙΦ ΤΗΣ ΒΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΔΡΙΜΥΤΑΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΞΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

4)ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 47 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΗΣΑΝ ΑΛΛΟΙ 3 ΣΙΙΤΕΣ, ΕΝΑΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΣΑΝΤ.

5)Ο ΜΕΓΑΣ ΜΟΥΦΤΗΣ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ΕΝΩ Η ΣΙΙΤΙΚΗ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

6)Ο ΙΡΑΝΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΛ ΧΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΘΕΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ.

7)Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ 56ΧΡΟΝΟΥ ΣΕΙΧΗ ΑΠΟ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ.

8)Ο ΣΕΙΧΗΣ ΑΛ ΝΙΜΡ ΗΤΑΝ Ο ΥΠ ΑΡΙΘΜΟ 46 ΣΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ΕΝΩ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΟΥΝΙΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΦΑΡΙΣ ΑΛ ΣΟΥΝΠΖΙ.ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ.

9)Ο ΣΕΙΧΗΣ ΑΛ ΝΙΜΡ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟ ΝΥΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΑΝΤΖΕΦ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΑΛΜΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

10)ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015 ΣΤΗΝ Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΕΓΙΝΑΝ 157 ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΗΣΑΝ 34 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΕ ΥΕΜΕΝΗ ΚΑΙ Σ.ΑΡΑΒΙΑ.

11)ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΡΙΑΝΤ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ......Ο ΙΡΑΝΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ....ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΙΑΝΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 64 ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ 34 ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΡΙΑΝΤ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑ.

12)ΤΕΛΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.....

ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.....ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....