Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Ποσειδώνας Ν. Πόρων 4-1 HD "Watch or Die" αγώνας της χρονιάς!!! Β' ΕΠΣ Πιερίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

RED ALERT! Ο αγώνας σταθμός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που συζητιέται όσο κανένας και έχει ήδη γίνει viral,  πριν κυκλοφορήσει το αποκλειστικό «μετροπολιτικό» βίντεο, σ' όλη την Πιερία και από τώρα σ' όλη την Ελλάδα, δεν μπορεί παρά να έχει καταγραφεί από το Metrosport.gr, για να μπει «σαλόνι» στο παγκόσμιο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.


Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Ποσειδώνας Νέων Πόρων 4-1, στο Νέο Κεραμίδι, στο ντέρμπι των πρωτοπόρων, με το σκορ από μόνο του να μην μπορεί ν' αποτυπώσει τίποτα από όλα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την απόλυτη ανατροπή, από το 1-0 των φιλοξενούμενων με πέναλτι, που αποτέλεσε την κορυφή του παγόβουνου της πιο ευφάνταστης ποδοσφαιρικής ιστορίας που θα μπορούσε κανείς να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει. Ο καταλογισμός του σκόρπισε θύελλα διαμαρτυριών στους γηπεδούχους, όπως και η συνακόλουθη εκτέλεσή του -δοκάρι και γκολ από τον ίδιο παίκτη που το εκτέλεσε (Καλαμπάκας), χωρίς την παρεμβολή τρίτου- και σηματοδότησε το ροντέο ρωμαϊκής αρένας που ακολούθησε, με εικόνες και εκρηκτικούς διαλόγους, που δεν έχουν καταγραφεί ποτέ σε ερασιτεχνικό παιχνίδι.
Το γαϊτανάκι της Αποκριάς έσυραν στο 2ο ημίχρονο οι σκηνές φάρ ουέστ, με δύο αποβολές του Ποσειδώνα, με τη συνέχεια να μοιάζει με παιχνίδι playstation 4, με ομάδα υποδεέστερης κατηγορίας, για το Νέο Κεραμίδι, που κεντούσε, με τις προτροπές των οπαδών του, ανεβάζοντας το σκορ στο 4 (Π. Τσιαουσίδης, Γεωργαντάς Χ2, Φωκαΐδης), με την εξέδρα να βράζει με το διαιτητή, τον πάγκο των φιλοξενούμενων να αποτελεί εστία εμπόλεμης ζώνης και τον Ποσειδώνα να έχει ρίξει την τρίαινά του, σαν σε τρικυμισμένη θάλασσα. Επίμαχες φάσεις, που μόνο οι συνάδελφοι Χριστίνα Βραχάλη από «Kick Off» και Κατερίνα Αναστασοπούλου, από «Αθλητική Κυριακή», ενδεχόμενα, με όλους τους καθηγητές διαιτησίας, θα μπορούσαν να αποκρυσταλλώσουν για να αποδώσουν αθλητική δικαιοσύνη -απλώς θυμηθείτε «άκρα δικαιοσύνη, άκρα αδικία»-. Διάλογοι φωτιά ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φιλάθλους και διαιτητή, λεκτικές προκλήσεις, αντιπαραθέσεις στα άκρα, στιχομυθίες που δεν επαναλαμβάνονται, για επερχόμενα χρωστούμενα και παρελθόντα προμελετημένα παιχνίδια, καράβια, μούτσους, που κάνουν τις δύο από τις προηγούμενες αποκλειστικότητές μας, με τα «γαλλικά» του Σωσώνη στη Φθιώτιδα και το «πιάνο» του Νίκολιτς να μοιάζουν ζαχαρωτά.

Highlights: όλος ο αγώνας «εντός και εκτός των τειχών», ως η πιο γλαφυρή επιτομή του ελληνικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, σε οπτική και ηχητική καταγραφή που θα αποτελέσει ξεχωριστό κεφάλαιο από μόνο του

Man of the match:  Αν και «αυτοί δεν παίζουν ποδόσφαιρο, μπιρίμπα παίζουν», η ντρίπλα του Ν. Κεραμιδίου, στο «highlight της χρονιάς» από το Metrosport.gr, καθιστά τους δημιουργούς υποψήφιους για τη χρυσή μπάλα του 2016. liviostitos@hotmail.com