Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο Δημήτριο Συριανίδη, για την εκλογή του στη θέση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και στον Ιωάννη Καζταρίδη, για την παραμονή του στη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας


Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Δημήτριο Συριανίδη, για την εκλογή του στη θέση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και του εύχομαι ολόψυχα καλή και δημιουργική θητεία αλλά κυρίως υγεία και δύναμη για την επίτευξη των στόχων του και την ευόδωση του προγράμματός του για την ανάπτυξη  της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και εγώ προσωπικά από τη θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ευελπιστούμε σε μια αγαστή συνεργασία με στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες προκειμένου να διαμορφώσουμε ένα παιδαγωγικό περιβάλλον, αναβαθμισμένο, ποιοτικό, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών και της εποχής, τόσο προς όφελος των μαθητών  όσο και της εκπαιδευτικής κοινότητας.


Με γνώμονα τη βελτίωση και αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των παιδιών της Πιερίας,  η Π.Ε.Πιερίας θα στηρίξει ενέργειες που στοχεύουν σε ένα σχολείο που προάγει τη δημιουργικότητα, τα ταλέντα των παιδιών, την κριτική τους σκέψη, που έχει όραμα, εμπνέει, καινοτομεί, διαμορφώνει υγιείς προσωπικότητες και μελλοντικούς ενεργούς πολίτες αλλά το κυριότερο που προσφέρει μια ευχάριστη σχολική καθημερινότητα τόσο για τους μαθητές όσο και τους εκπαιδευτικούς της Πιερίας.

Παράλληλα,  εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και στον κ. Ιωάννη Καζταρίδη, για την παραμονή του στη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και του  εύχομαι υγεία, δύναμη και καλή συνέχεια στο ήδη επιτυχημένο έργο που επιτελεί με αγάπη και αφοσίωση στο μαθητή και στον εκπαιδευτικό.

Ως Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προσβλέπω σε μια ουσιαστική  συνεργασία και δηλώνω αρωγός σε κάθε ενέργεια και δράση της Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, για την προώθηση των αιτημάτων μαθητών, γονέων και  εκπαιδευτικών και την επίλυση των προβλημάτων τους με σκοπό την άνθιση  και την ανάπτυξη της παιδείας.



Η  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ