Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΣΠΕ): Συλλογή υπογραφών για την προστασία του θεσμού του Γάμου και της Οικογένειας. Ψηφίστε για την προστασία της οικογένειας!

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΣΠΕ): Συλλογή υπογραφών για την προστασία του θεσμού του Γάμου και της Οικογένειας. Ψηφίστε για την προστασία της οικογένειας!

Η Πρωτοβουλία Ευρωπαίων Πολιτών «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά» συγκεντρώνει υπογραφές από ιδιώτες, οικογένειες, Συλλόγους και Φορείς της κοινωνίας των πολιτών οι οποίοι συμφωνούν ότι ο Γάμος είναι μία ένωση μεταξύ ενός  άνδρα και μίας γυναίκας και ότι η οικογένεια εδράζεται στον γάμο και /ή στους απογόνους.




Ο ορισμός βασίζεται στον σκοπό του γάμου που είναι να παρέχει τη βάση για την ανατροφή της επόμενης γενιάς. Είναι προς το συμφέρον της κοινωνίας, να εξασφαλισθεί ότι όλα τα παιδιά δικαιούνται να μεγαλώσουν με τη μητέρα και τον πατέρα τους σε μια σταθερή οικογένεια αγάπης. Η κοινωνία έχει απόλυτη ανάγκη το γάμο και την οικογένεια. Η οικογένεια είναι η βασική και ουσιαστική κοινωνική μονάδα και ως τέτοια πρέπει να υποστηρίζεται και να προστατεύεται.

Η προθεσμία συγκέντρωσης υπογραφών λήγει στις 3/4/2017.

Συλλογή υπογραφών

  • Η συλλογή των υπογραφών πρέπει να γίνει στο συγκεκριμένο έντυπο που επισυνάπτεται στην παρούσα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής και υπογραφής έχουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και επομένως έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν.
  • Η συμπλήρωση γίνεται ΜΟΝΟ με κεφαλαία γράμματα (σε όλα τα ‘κουτάκια’).
  • Όλα τα πεδία του εντύπου πρέπει απαραιτήτως να συμπληρωθούν.


Εφιστάται η προσοχή στα ανωτέρω σημεία, διότι αν δεν τηρηθούν επακριβώς, η συμμετοχή - υπογραφή είναι άκυρη.

Η σημασία της προσπάθειας είναι προφανής. Καλούμε όλους τους Πολυτεκνικούς Συλλόγους – μέλη της ΑΣΠΕ να φροντίσουν με επιμέλεια για τη συλλογή υπογραφών, για το σκοπό αυτό, από πολύτεκνους και μη – καθώς και από όλα τα ενήλικα μέλη των οικογενειών αυτών (προσέχοντας το ηλικιακό όριο των 18 ετών), και να συνεργαστούν με άλλους τοπικούς φορείς κατά την κρίση τους για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα η σημαντική αυτή προσπάθεια.          

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ: