Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Ανακατασκευή τμήματος του τοίχου περιτοίχισης, του γηπέδου της ΑΕ Ποντίων


Στην συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης, εντάσσεται η ανακατασκευή τμήματος 47 μέτρων του τοίχου της περιτοίχισης του γηπέδου της ΑΕ Ποντίων, με οπλισμένο σκυρόδεμα, από τις υπηρεσίες της αντιδημαρχίας τεχνικών έργων.



Ο συγκεκριμένος τοίχος είχε καταρρεύσει λόγω της παλαιότητας των υλικών κατασκευής του (τσιμεντόλιθους) και των καιρικών συνθηκών, η δε ανακατασκευή του αποτελεί προϋπόθεση για την ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων του γηπέδου.

Αναφερόμενος στις εργασίες ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χρυσόστομος Κυραϊλίδης τονίζει: “Όπως υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης,  επενδύουμε στον Αθλητισμό, που αποτελεί για μας διαχρονικά πρώτη προτεραιότητα. Οι εργασίες ανακατασκευής του τοίχου περιτοίχισης στο γήπεδο της ΑΕ Ποντίων, οι οποίες εκτελέστηκαν άμεσα και ολοκληρώθηκαν σε δύο περίπου εβδομάδες, αποτελούν μία ακόμη απτή απόδειξη του ενδιαφέροντος της Δημοτικής Αρχής, για την στήριξη της άθλησης ”.

Γενικότερα, οι αθλητικές εγκαταστάσεις όλων των περιοχών του Δήμου συντηρούνται κανονικά και σε καθημερινή βάση, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία προσφέροντας έτσι περισσότερες επιλογές για την άθληση, σε όλες τις ηλικίες.