Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ


Το διήμερο 25-26 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος επισκέφθηκε προσκυνηματικώς την Ιερά Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους, επικεφαλής εκκλησιαστικής αντιπροσωπείας της Ιεράς Μητροπόλεως. 


Στα μέλη της αντιπροσωπείας ήταν ο Πρεσβ. Γεώργιος Μπάτσιος, Υπεύθυνος Αποθήκςη του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ο Τροφοδότης», ο Κων/νος Κορομπίλης, Διευθυντής της Σχολής Γονέων Κατερίνης, Αρχηγοί Κατασκηνωτικών Περιόδων, Κατηχητές και Ιερόπαιδες.

Τη Μ. Δευτέρα, το μεσημέρι, τελέστηκε Αρχιερατική Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ατλάντας κ. Αλεξίου, ενώ το βράδι της ίδιας ημέρας τελέστηκε το Μέγα Απόδειπνο και ο Όρθρος της Μ. Τετάρτης.

Τη Μ. Τρίτη το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος τέλεσε την Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος είχε συνάντηση με τον Πανοσιολ. Καθηγούμενο κ. Εφραίμ και αδελφούς της Ιεράς Μονής, τους οποίους ευχαρίστησε τόσο για το προσκύνημα της Τιμίας Ζώνης τον παρελθόντα Νοέμβριο, όσο και για τη σημαντική αρρωγή στη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως.