Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΚΟΥΡΤΗ-ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΔΥΟ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΊΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δυο νεαροί αθλητές, οι κωπηλάτες Καρυπίδης Σάββας και Κούρτη Κατερίνα, επιλέχθηκαν από την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια υπεύθυνη του τομέα ανάπτυξης, Δήμητρα Γιαννιού και πήραν μέρος σε προπονητικό καμπ επίλεκτων αθλητών και αθλητριών κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε 5-8 Μαΐου (παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών) στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά.


Οι Κούρτη και Καριπίδης είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με ακόμη 16 ταλαντούχους κωπηλάτες και κωπηλάτριες υπό την καθοδήγηση των Ομοσπονδιακών προπονητών ανάπτυξης Δ.Γιαννιού, Ε.Αξιώτη και Π.Ζυγούρα, και παράλληλα να συμμετέχουν ενεργά ως εθελοντές στη διεξαγωγή της Α΄Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες προπόνησης και σημαντικών αγώνων.

Η ανάδειξη συνεχώς νέων ταλαντούχων αθλητών από τους κόλπους του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, δείχνει την πολύπλευρη ανάπτυξη και αδιάκοπα ανοδική πορεία του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας. Είναι ενδεικτικό ότι την ίδια στιγμή που οι 2 αθλητές της κατηγορίας ανάπτυξης συμμετείχαν στις προπονήσεις επίλεκτων αθλητών, 19 ακόμη αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. αγωνίζονταν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατακτώντας 3 μετάλλια, ενώ ταυτόχρονα η πρωταθλήτριά του Κατερίνα Νικολαΐδου συμμετείχε με την Εθνική μας Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γερμανία και ο Θωμάς Καραμήτρος συνέχιζε την εντατική του προετοιμασία για τη συμμετοχή του με το πλήρωμα της τετρακώπου ανδρών ελαφρών βαρών στους Αγώνες Ολυμπιακής Πρόκρισης στην Ελβετία.