Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ & ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ «ΣΤΑΥΡΑΕΤΩΝ»

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ & ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ «ΣΤΑΥΡΑΕΤΩΝ»ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ & ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ «ΣΤΑΥΡΑΕΤΩΝ»
 Μια ξεχωριστή, όμορφη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι και τα μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ", που κατέκλυσαν τον πολυχώρο "ΘΕΑΜΑ" το περασμένο Σάββατο, στον ετήσιο χορό, που για άλλη μία χρονιά διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία.

Η συμμετοχή των 700 περίπου ατόμων που βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα στην αίθουσα έδωσε εντυπωσιακή διάσταση και ξεχωριστό παλμό, στο δυναμικό κρητικό γλέντι, που διήρκεσε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου του Δ.Σ. Κων/νου Μανιουδάκη, ο οποίος ευχαρίστησε για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και σε αυτό το κάλεσμα του συλλόγου. Ειδική αναφορά έκανε στην παρουσία εκπροσώπων συλλόγων Κρητών από γειτονικές περιοχές της χώρας, εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων και τοπικών συλλόγων.

Ο κος Μανιουδάκης απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, για την προβολή των εκδηλώσεων του συλλόγου και σε όλους τους δωροθέτες για την σημαντική στήριξή τους. Ακολούθησε η παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα όλων των ηλικιών, που πραγματοποίησαν μία πολλά υποσχόμενη για το μέλλον του συλλόγου εμφάνιση.

Στο καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς το μουσικό σχήμα του μοναδικού Αντώνη Μαρτσάκη ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό και με συνοδεία από την απαραίτητη τσικουδιά, τα αυθεντικά κρητικά εδέσματα κράτησε αμείωτο το κέφι μέχρι τα ξημερώματα.

Φωτογραφικό υλικό: ‘Αγγελος Σταθουλόπουλος.