Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Η μνημονιακή σφαγή έχει ονοματεπώνυμο. Θείο δώρο για τους δανειστές η κυβέρνηση Τσίπρα


Με 153 "Ναι σε όλα" πέρασε το ασφαλιστικό- φορολογικό νομοσχέδιο και δεκάδες τροπολογίες της τελευταίας στιγμής απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θυσιάζοντας ακόμα μία φορά τον ελληνικό λαό, τους νέους, τους εργαζόμενους τους επιστήμονες για τις ορέξεις των δανειστών. Στην Πιερία οι τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές, Σκούφα, Τζαμακλής και Καστόρης φέρουν ακέραιη την ευθύνη της ψήφου τους. Τα ονοματά τους θα γραφτούν, μαζί με αυτά των προηγούμενων μνημονιακών βουλευτών, στις μελανότερες σελίδες της ιστορίας του τόπου, υπεύθυνοι για την εξαθλίωση και την τραγωδία ενός λαού.


Μία κυβέρνηση εξίσου πειθήνια και αποτελεσματική με τις προηγούμενες στην εφαρμογή των σκληρών πολιτικών λιτότητας. Μία κυβέρνηση που εξαπάτησε όσο καμμία άλλη τον ελληνικό λαό, υφαρπάζοντας την ψήφο του στο όνομα ενός παράλληλου πρόγραμματος που γρήγορα κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων όπως όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις και το περήφανο ΟΧΙ του περασμένου Ιουλίου.


Η κυβέρνηση αυτή αποφασισμένη να διατηρήσει την εξουσία και τις καρέκλες της, κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό. Δεν δίστασε μάλιστα να χρησιμοποιήσει σκληρή βία και καταστολή απέναντι στους χιλιάδες ειρηνικούς διαδηλωτές που γέμισαν το Σύνταγμα. Η μνημονιακή κατηφόρα, η φτώχεια και η εξαθλίωση δεν θα περάσουν, αυτή η κυβέρνηση θα φύγει νύχτα και ταπεινωμένη όπως της αξίζει, μαζί με όλο το θλιβερό μνημονιακό μπλοκ που έχει μετατρέψει τη χώρα μας σε μία παραδομένη αποικία.














--










Λαϊκή Ενότητα


N.E. Πιερίας


Πλ. Ελευθερίας 9


Κατερίνη 60100


Τηλ. 2351103211





email: laikienotita.pierias@gmail.com