Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

Η 14η Ιουνίου έχει θεσμοθετηθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την εθελοντική Αιμοδοσία.
Για το 2016 η ημέρα του εθελοντή Αιμοδότη έχει ως κεντρικό της μήνυμα «το αίμα μας ενώνει όλους / Blood connect us all» μήνυμα που προβάλλει την αλυσίδα αλληλεγγύης, εθελοντής αιμοδότης – αίμα - ασθενής.

Το Ε.ΚΕ.Α έχει ξεκινήσει μια Πανελλήνιας εμβέλειας εκστρατεία για την ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας στη χώρα μας με στόχο την εξασφάλιση επαρκούς αίματος για τους θερινούς μήνες καθώς και την κάλυψη των αναγκών της χώρας μας σε αίμα από 100% εθελοντική αιμοδοσία.

Στα πλαίσια αυτά καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες του νομού μας να ενισχύσουν την Πανελλήνια εκστρατεία και να προσέλθουν στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας για να προσφέρουν εθελοντικά το αίμα τους

Η Αιμοδοσία είναι ανοιχτή καθημερινά τις πρωινές ώρες 8.30-2.00, τις απογευματινές ώρες 6.00-8.00, ενώ τα Σάββατα, Κυριακές και Αργίες τις πρωινές ώρες 9.30-1.30.

Η Δ/ντρια Αιμοδοσίας Ο εκτελών χρέη Διοικητή
Δρ. Μ.Παπαδοπούλου Μπερεδήμας Παναγιώτης