Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Δήμος Κατερίνης: Παγκάκια με χρώμα και πρωτότυπα σχέδια και στην πλατεία Ελευθερίας


Τα πολύχρωμα παγκάκια με τα πρωτότυπα, καλοκαιρινά και ευχάριστα σχέδια, που μετά την πλατεία Δημαρχείου και το Πάρκο της Κατερίνης τοποθετήθηκαν από συνεργεία του Δήμου και στην πλατεία Ελευθερίας, αλλάζουν την όψη ενός ακόμη πολυσύχναστου σημείου αναφοράς, για την καθημερινότητα των πολιτών.


Όπως είναι γνωστό, με την συμβολή μίας δημιουργικής παρέας παιδιών - καλλιτεχνών και ειδικότερα των Γιώργου Σαλίκα, Πέτρου Μεμά, Γιώργου Αλαμάνα, τα καινούρια παγκάκια, που τοποθετεί ο Δήμος Κατερίνης σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης διαθέτουν έμπνευση, στυλ και φαντασία, απομακρύνουν το γκρίζο του αστικού περιβάλλοντος και δίνουν μία pop διάσταση στην πόλη.

«Βάζουμε χρώμα στην καθημερινότητά μας με τα παγκάκια, που πραγματικά σου φτιάχνουν τη μέρα και τη διάθεση. Oι βασικές υποδομές του δήμου βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Εκεί συνεπώς, που συντονισμένα σε αυτή τη φάση επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα, σε όλα τα επίπεδα, στο σύνολο του δήμου» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι, παράλληλα με την τοποθέτηση των νέων γίνεται ανακατασκευή των παλαιών παγκακίων, ο αριθμός των οποίων φθάνει τα 500.