Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Φιλικό προετοιμασίας: ΓΑΣ Σβορώνου-Πιερικός 1-1


Ο Πιερικός με περισσότερη κατοχή μπάλας και πολλούς νεαρούς στη σύνθεση του, μπορεί φέτος να δημιουργήσει την προοπτική να χτισθεί ένα σύνολο που κάθε φορά θα βελτιώνεται και σε βάθος χρόνου θα ξαναφτιάξει την ομάδα που ονειρεύονται οι φίλαθλοι της Πιερίας.

Άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερη κατηγορία από την Γ΄εθνική για να ωριμάσει μια τέτοια μελλοντική προοπτική.

Οι καθημερινές διπλές προπονήσεις σίγουρα επηρεάζουν αγωνιστικά τους παίκτες της Κατερινιώτικης ομάδας, που βλέπει αυτά τα φιλικά απλά για αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής με κέρδος την ομοιογένεια και τα τρεξίματα στο γήπεδο.

Ο Μιχάλης Ζιώγας κάνει πολύ καλή και σοβαρή δουλειά με τους συνεργάτες του κι αν η ομάδα ενισχυθεί με 2-3 έμπειρους παίκτες ακόμη, τότε είναι πέρα από σίγουρο ότι ο Πιερικός θα αποτελεί ένα από τα ποδοσφαιρικά στολίδια της κατηγορίας.

Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος και ο Πιερικός ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Μιχαηλίδη (βρήκε και σε άλλον παίκτη του Πιερικού η μπάλα) στο 85΄ενώ στη συνέχει οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλο γκολ σε δυο φάσεις και πάλι με τον Μιχαηλίδη.

Η ομάδα μας αγωνίσθηκε με τους:

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Κολομπάκης, Μπαρούτας, Κραγιόπουλος, Νταντίνης, Λούγκος, Παναγιωτίδης, Φωκαΐδης, Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος, Υπο δοκιμήν.


Έπαιξαν ακόμη και οι:

Μπαϊμάκης, Μάρκου Β., Καραμανώλας Εμ., Μιχαηλίδης, Μπασμπανάς, Μητσιούδης, Γαλανόπουλος, Αγαθεγγελίδης, Μάρκου Η. και 2 ακόμη υπο δοκιμήν παίκτες.