Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

ΕΝΦΙΑ, ο κεφαλικός φόρος για να περνάνε καλά οι άρχοντες μαςΊσως είναι ο χειρότερος φόρος που έχει επιβληθεί ποτέ στον Ελληνικό λαό.


Εμπνευστής του ο Ευάγγελος Βενιζέλος του… σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ.
Το συνέχισε ο Αντώνης Σαμαράς της λεγόμενης δεξιάς που τάχα υποστήριζε την ακίνητη περιουσία του Έλληνα .
Το διατηρεί στην χειρότερη μορφή του και σε πιο δυσμενείς συνθήκες για τη χώρα η κυβέρνηση της «αριστεράς» του Αλέξη Τσίπρα.


Ένας φόρος που δημεύει την περιουσία του κοσμάκη που με χίλιους κόπους και χιλιάδες φόρους κατάφερε να δημιουργήσει.
Ένας φόρος που οδήγησε στην απόγνωση το σύνολο της χώρας.
Ένας φόρος που όσο διατηρείται αποδεικνύει την ψευτιά και την αναλγησία των πολιτικών που μας κυβερνάνε.

Την ώρα που ο κοσμάκης θα αναζητά απεγνωσμένα να δει πως θα μπορέσει να πληρώσει αυτόν τον φόρο, οι βουλευτές που τον ψήφισαν και τον διατηρούν θα συνεχίζουν να εισπράττουν και να απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς και προνόμια πάνω στις πλάτες μας.

Ταυτοχρόνως οι βουλευτές αυτοί θα πηγαίνουν σε εκδηλώσεις, θα κάνουν βόλτες ανάμεσα μας χαμογελαστοί και άνετοι και θα μας πετάνε κοκαλάκια, χάντρες και καθρεφτάκια όπως 4μηνα με 400 ευρώ και εκπτωτικά κουπόνια…

Ηλιοκαμένοι από τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι βουλευτές μας θα γυρίσουν στα έδρανα τους στην βουλή τον Σεπτέμβρη, θα πάνε στις δεξιώσεις τους και θα συνεχίσουν τα ταξιδάκια τους σε εξωτικές χώρες του εξωτερικού.

Πιστεύει λοιπόν κανείς ότι θα καταργηθεί ποτέ αυτός ο φόρος;

Όχι…


Μπορεί να αλλάξει ονομασία (όπως η τρόικα έγινε… θεσμοί) αλλά θα είναι πάντα εκεί για να μας θυμίζει ότι είμαστε υπήκοοι, ιθαγενείς, δούλοι και παραδομένοι στις διαθέσεις των βουλευτών που μας χρησιμοποιούν για να περνάνε αυτοί καλύτερα…