Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ(Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) : ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Συλλήψεις για κλοπές σε Γιαννιτσά, Κιλκίς και Βέροια:


Σύλληψη για απόπειρα κλοπής και εξιχνίαση κλοπών
Συνελήφθη χθες (29-08-2016) το μεσημέρι σε περιοχή των Γιαννιτσών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα, προσποιούμενος τον πελάτη, προσπάθησε να αφαιρέσει προϊόντα από σούπερ μάρκετ, χωρίς να τα καταφέρει. Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν διάφορα προϊόντα, τα οποία όπως προέκυψε όπως την έρευνα είχε αφαιρέσει το προηγούμενο διάστημα από δύο καταστήματα (σούπερ μάρκετ) στην ίδια περιοχή. Επιπλέον, ο 35χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, διότι κατά τον έλεγχο δήλωσε στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία ταυτότητας.
Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αυτοκινήτων
Συνελήφθησαν χθες (29-08-2016) τα  ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 45 και 29 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αυτοκινήτων. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να μεταφέρουν ως οδηγοί με δύο αυτοκίνητα, συνολικά 10 αλλοδαπούς, οι οποίοι κατείχαν νόμιμα έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Σχηματισμός δικογραφίας για  κλοπή
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας σε βάρος 15χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα προχθές (28-08-2016) στη Βέροια, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία ιδιοκτήτη περιπτέρου, αφαίρεσε μέσα από το περίπτερο το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.