Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο 7ο Agro Quality Festival που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στις 14-16 Οκτωβρίου 2016

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στο 7ο Agro Quality Festival και το παράλληλο 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού, που θα διεξαχθούν στις 14-16 Οκτωβρίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα με εκθετήριο χώρο 200 τ.μ..



Σκοπός της συμμετοχής της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα το τριήμερο: να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευκαιρία να ενημερώσει τους καταναλωτές και να τους προτρέψει στην κατανάλωση πιστοποιημένων προϊόντων που παράγονται στην Περιφέρειά μας και διατίθενται στην ελληνική αγορά, να αναδείξει, να προβάλλει και να προωθήσει σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού τα αγροδιατροφικά προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων, τα οποία παράγονται από επιχειρήσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και προσδιορίζουν την ισχυρή ταυτότητα προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλα διοργανώνεται στον ίδιο χώρο και το 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού, ένας μεγάλος σημαντικός θεσμός που περιλαμβάνει τον 4ο Διαγωνισμό Ελληνικών Τυριών και Γαλακτοκομικών Προϊόντων, καθώς επίσης και την Έκθεση Τυροκομικών & Γαλακτοκομικών Προϊόντων, που θα καλύψουν σε απόλυτο βαθμό τις ανάγκες των επιχειρηματιών του χώρου και είναι ο ιδανικός τόπος προβολής προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών της τυροκομίας και γαλακτοκομίας.

Οι επιχειρηματίες του Νομού Πιερίας που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο festival και να προβάλλουν τα προϊόντα τους στον ειδικά διαμορφωμένο ενοικιασμένο χώρο των περίπου 6 τ.μ. με οικονομική επιβάρυνση 80 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. ανά επιχείρηση, μπορούν να υποβάλλουν τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής στην:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΑΛ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 63
Τ.Κ. 544 53
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2310-984192, 23109-84106
Φαξ.: 2310-984102
E-mail: dao@pkm.gov.gr, k.doganis@pkm.gov.gr