Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ευχαριστήριο Σύλλογου Μικρασιατών Πιερίας

Ευχαριστήριο Σύλλογου Μικρασιατών Πιερίας
Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας.

Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τον Δήμο Κατερίνης και τον Μικρασιατικό Σύλλογο «Ηράκλειτος», για την άψογη συνεργασία.


Ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση καταθέτοντας στεφάνι στο Μνημείο της Πλατείας Ελευθερίας, τον Εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, κ. Χάρη Τζαμακλή, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, τον Ανώτερο Στρατιωτικό Διοικητή Π.Ε Πιερίας τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κ. Αθανάσιο Λιακόπουλο, τον Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τον Διοικητή Σκάλας Κατερίνης, τον εκπρόσωπο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, της Νομαρχιακής Επιτροπής ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Πιερίας, της Νομαρχιακής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑΟΣ Πιερίας, του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Εφέσου ο «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ», τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Πιερίας, την ΕΔΕΣ-ΠΑΟ, τον εκπρόσωπο του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ», του Πολιτιστικού Συλλόγου Κονταριώτισσας «ΠΙΕΡΕΣ», του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Παραλίας, του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κατερίνης «Νοσταλγοί της Παράδοσης», του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Ν. Πιερίας «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ», του Συλλόγου Κρητών Ν. Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», της Θρακικής Εστίας Κατερίνης, του Εργαστηρίου Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού «ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ», της Ένωσης Ποντίων Πιερίας και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Ευχαριστούμε τον ομιλητή κ. Κώστα Δημητριάδη.

Ευχαριστούμε την χοράρχη/μουσικό κ. Μαρίκα Φωτοπούλου που με την άψογη καθοδήγηση και ερμηνεία τόσο τη δική της, όσο και των χορωδιών του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Εφέσου ο “ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ”, κατάφεραν να συγκινήσουν το κοινό, παρουσιάζοντας την μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο “Μικρά Ασία ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ”.

Ευχαριστούμε τον μουσικό και μαέστρο κ. Νίκο Πατρή καθώς και τους υπόλοιπους μουσικούς που πλαισίωσαν την μουσικοχορευτική εκδήλωση με χορούς από τη Μικρά Ασία από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Εφέσου ο «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ», του Πολιτιστικού Συλλόγου Κονταριώτισσας «ΠΙΕΡΕΣ» και του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Παραλίας.

Ευχαριστούμε τους χορευτές και τους χοροδιδασκάλους για το άψογο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε την Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών Πιερίας Μ.Ε.Κ. για τον δανεισμό καρεκλών.

Ευχαριστούμε την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας για την δωρεά πτυσσόμενης τέντας για τις λειτουργικές ανάγκες του Συλλόγου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους όσους βοήθησαν με τον οποιοδήποτε τρόπο να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις.

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που παραβρεθήκατε και τιμήσατε αυτήν την ξεχωριστή μέρα Μνήμης, γιατί όπως έλεγε ο ξεχωριστός Σμυρνιός Γιώργος Σεφέρης « Η Μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί».

Σας Ευχαριστούμε!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αναστάσιος Μπογιατζής Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου