Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Εθελοντική αιμοδοσία ΕΛΜΕ Πιερίας 8-9-2016


Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται.
Μόνο χαρίζεται
Γι’ αυτό το λόγο, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ’ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς αλλά και οποιοδήποτε άλλο συμπολίτη μας στην εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί στον ισόγειο χώρο του 2ου ΓΕ.Λ. Κατερίνης (πρώην Πολυκλαδικό), την

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ από 8:30 μέχρι 14:00
Όλοι όσοι θα λάβουν μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία, θα πάρουν βεβαίωση για την ημέρα που έδωσαν αίμα και έχουν δικαίωμα και άλλων δύο ημερών άδειας μέσα στο έτος 2016. Δικαιούνται δηλαδή συνολικά τρεις ημέρες άδειας.

Τονίζουμε ότι, για να δώσει κάποιος αίμα, δεν θα πρέπει να έχει καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά το προηγούμενο βράδυ. Την ημέρα της αιμοδοσίας επιβάλλεται να έχει φάει πριν την αιμοληψία. Καλό είναι επίσης να αυξήσει την κατανάλωση υγρών (όχι αλκοολούχων) τόσο πριν όσο και μετά την αιμοδοσία.

Σημείωση: Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα και το Α.Μ.Κ.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας στα τηλέφωνα:

Πρόεδρος: Βαρδακώστας Γιώργος (6930478469)
Γ. Γραμματέας: Αντωνίου Χρήστος (6976847827)

Παρακαλούμε τους Δ/ντες των Σχολείων να διευκολύνουν τους συναδέλφους, ώστε να έχουμε την μέγιστη δυνατή συμμετοχή.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πιερίας

Ο Πρόεδρος
Βαρδακώστας Γεώργιος 
Ο Γενικός Γραμματέας
Αντωνίου Χρήστος