Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Συλλήψεις για ναρκωτικά και απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στην Κατερίνη.


Διαβάστε το ενημερωτικό δελτίο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας :


Συλλήψεις για ναρκωτικά
· Συνελήφθη χθες (01-09-2016) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 40χρονος ημεδαπός διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 5,5 γραμμαρίων.
· Συνελήφθη χθες (01-09-2016) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντοπίστηκε θαμμένη σε χωμάτινο σημείο, μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 205 γραμμαρίων, ενώ σε άλλο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάνναβη βάρους 8 γραμμαρίων και 5 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή. Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε σε άλλο χώρο που χρησιμοποιούσε, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί ένα δενδρύλλιο κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.
· Συνελήφθη χθες (01-09-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Παναγίας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στο σπίτι του, μέσα σε πλαστικό δοχείο, ένα δενδρύλλιο κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης 2 γραμμαρίων. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφία)
Ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη χθες (01-09-2016) το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 1ου Ειδικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Συλλήψεις για αποφάσεις
· Συνελήφθη χθες (01-09-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 4 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 59 μηνών και χρηματική ποινή, για παράνομη υλοτομία, αντίσταση και ψευδή αναφορά στην Αρχή.
· Συνελήφθη χθες (01-09-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών και χρηματική ποινή, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών.
Σύλληψη για παράβαση τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη χθες (01-09-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος τροφίμων που διατηρεί, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα καπνού βάρους 500 γραμμαρίων, η οποία δεν έφερε την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και θα αποσταλεί στο αρμόδιο τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Σύλληψη για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη χθες (01-09-2016) το βράδυ στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 38χρονου, τη στιγμή που έκανε προσωρινή στάση σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.