Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» στην Εμποροπανήγυρη Αιγινίου. Τι είδαμε, τι μας άρεσε, τι δεν μας άρεσε και η αναπόφευκτη σύγκριση με την Εμποροπανήγυρη Κατερίνης.


Χιλιάδες κόσμος εντός της Εμποροπανήγυρης, και χιλιάδες κόσμος συνεχώς να καταφθάνει στο Αιγίνιο για να πάρει μια γεύση από το πανηγύρι.
Σίγουρα ένας πετυχημένος θεσμός και αξίζουν συγχαρητήρια στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού για την διοργάνωση του.Πολλές οι επιλογές για τους επισκέπτες (μικρούς ή μεγάλους) φτάνει φυσικά να υπάρχουν και χρήματα..

Αλλά πάλι μια βόλτα ή μια οικογενειακή έξοδος στο πανηγύρι είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες των περισσοτέρων.

Ταλαιπωρία λίγο στο παρκάρισμα, αλλά υπομένεται.

Οργάνωση; Καλή, με βοήθεια και πληροφορίες για ότι χρειάζεσαι.

Πολλά συγχαρητήρια στην Αστυνομία.

Τόσο στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την επιτήρηση του χώρου εντός της Εμποροπανήγυρης, αλλά και στους αστυνομικούς της Τροχαίας που κάνουν ότι καλύτερο για να μην υπάρχει πρόβλημα στην κίνηση των αυτοκινήτων.

Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που οι άντρες της Τροχαίας σταμάτησαν την κίνηση για περάσει το δρόμο μια οικογένεια με παιδιά και θετική εντύπωση μας έκανε η ευγένεια των αστυνομικών της Τροχαίας.

Μπράβο στην Τροχαία Κατερίνης!

Εντός της Εμποροπανήγυρης κάτι που δεν μας άρεσε ήταν η έλλειψη κάδων, κάτι που ανάγκαζε πολλούς (κακώς βέβαια...) να πετάνε τα σκουπίδια τους κάτω.

Σύγκριση με την αντίστοιχη Εμποροπανήγυρη της Κατερίνης δεν μπορεί να γίνει από όποια οπτική και αν την δεις.

Στο Αιγίνιο υπάρχει μια Εμποροπανήγυρη και στην Κατερίνη δεν υπήρξε φέτος Εμποροπανήγυρη…

Θλίψη και απογοήτευση για όσους Κατερινιώτες (και ήταν πάρα πολλοί), βρέθηκαν σήμερα στο Αιγίνιο και αναγκαστικά έκαναν την σύγκριση…

Ξανά συγχαρητήρια στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού και σε όλους τους υπεύθυνους της διοργάνωσης της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ