Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

64η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες»: Απορρυπαντικά!

64η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες»: Απορρυπαντικά!
Το αδιαχώρητο σήμερα το πρωί στο χώρο της Εμποροπανήγυρης στην 64η διανομή του «Χωρίς Μεσάζοντες» όπου διανεμήθηκαν απορρυπαντικά είδη.
Πάρα πολύς ο κόσμος αλλά και αρκετοί οι εθελοντές που βοήθησαν στην διανομή. Συνολικά περισσότεροι από 50 εθελοντές έδωσαν σήμερα το παρών ώστε όλα να λειτουργήσουν άψογα.


Στην διάρκεια της διανομής τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας μοίρασαν δωρεάν στον κόσμο μήλα (που θα διανεμηθούν στη επόμενη δράση των Χωρίς Μεσάζοντες), καθώς και παιδικές τροφές.

Στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» μίλησε ο κ. Μαυρομάτης Σάββας ιδιοκτήτης της εταιρείας «ΕΨΙΛΟΝ ΕΛΛΑΣ» τα προϊόντα του οποίου διανεμήθηκαν σήμερα.

Διαβάστε τι μας δήλωσε ο κ. Μαυρομάτης:

«Είμαστε μια από τις ελάχιστες εταιρίες που μείναμε Ελληνικές στο χώρο αυτής της παραγωγής, οι μοναδικοί που κάνουμε την διανομή και στα κινήματα «Χωρίς Μεσάζοντες» ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να προμηθευτεί τα προϊόντα απευθείας από εμάς χωρίς να μεσολαβήσει στην κυριολεξία κανείς μεσάζοντας.
Το πλεονέκτημα είναι και για εμάς γιατί θα εισπράξουμε μετρητά και για τον καταναλωτή που θα αγοράσει τα προϊόντα σε καλύτερη τιμή και ποιότητα.
Η εταιρεία μας βρίσκεται στα Αλώνια Πιερίας, είναι μια αυτοματοποιημένη εταιρεία που μπορεί να παράγει 15 τόνους την ημέρα.



*Σήμερα επίσης ήταν η πανελλαδική διαμαρτυρία του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες» με δράσεις και διανομές προϊόντων.





















































Ρεπορτάζ-Φώτο: Μιχάλης Κανταρτζής