Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Δελτίο τύπου διαμαρτυρίας για επεισόδια συνταξιούχων

Δελτίο τύπου διαμαρτυρίας για επεισόδια συνταξιούχων
Το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας και το Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Ν. Πιερίας καταγγέλλουν την βάρβαρη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων και των ΜΑΤ ενάντια στους συνταξιούχους που διαδήλωναν με πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στον Πρωθυπουργό, για όλες τις περικοπές που έχουν υποστεί σε όλα τους τα δικαιώματα. 

Για εμάς, την ευθύνη για τη βάρβαρη επίθεση την φέρει αποκλειστικά και ακέραια η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός.

Οι συνταξιούχοι όλων των κλάδων και κατηγοριών, ενωμένοι, δεν πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και δεν θα νομιμοποιήσουμε ποτέ στη συνείδησή μας ότι μας έχει περικοπεί.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με σημαία τα αιτήματά μας, σε συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα με τη σκυτάλη να παίρνει η Πελοπόννησος και η Κρήτη στις 5/10, η Ήπειρος στις 6/10, η Θεσσαλία και η Στερεά Ελλάδα στις 7/10, η Μακεδονία στις 12/10 με ραντεβού όλων των συνταξιούχων στη Θεσσαλονίκη και η Θράκη στις 13/10.

Συμμετέχουμε στους αγώνες μαζί με τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας για τα νέα μέτρα που τους ετοιμάζουν όπως είναι η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, οι απολύσεις, τα ελαστικά ωράρια και η συνεχώς αυξανόμενη ανεργία.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να μετέχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις των Σωματείων Συνταξιούχων έτσι ώστε όλοι μαζί να καταγγείλουμε τη βάρβαρη επίθεση της Κυβέρνησης σε βάρος μας και από κοινού να αγωνιστούμε για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Για τα Διοικητικά Συμβούλια
του Σωματείου Συνταξιούχων
Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας

του Σωματείου Συνταξιούχων
Ι.Κ.Α. Ν. Πιερίας


Κουτσής Δημήτριος
Τσιώτσιος Θεόδωρος