Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης. Αφήγηση παραμυθιού.

Λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης. Αφήγηση παραμυθιού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Κατερίνης αξιοποιώντας την ιδέα της εφόρου του Λαογραφικού κας Ελένης Τσιρέκα-Λάμπου προγραμμάτισε και πραγματοποιεί από 1η Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο 18.00-20.00 αφήγηση παραδοσιακού παραμυθιού σε παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών, χορευτές και μη του Λυκείου.

Τα παιδιά μέσα από έναν ευχάριστο, βιωματικό και διαδραστικό τρόπο οδηγούνται στην περιπλάνηση των Λαϊκών Παραμυθιών αναδεικνύοντας τις αξίες, τα ήθη, τα έθιμα και τα ιδανικά του τόπου μας.

Η δράση αυτή είναι μία προσφορά του Λυκείου των Ελληνίδων σε γονείς και παιδιά.

Το ρόλο της αφηγήτριας κάθε Σάββατο αναλαμβάνουν κυρίες , μέλη και φίλες του Λυκείου, οι οποίες ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου. Εκτός από τον ελεύθερο χρόνο τους συμβάλλουν και οικονομικά στην πραγμάτωση της συγκεκριμένης δράσης η οποία ολοκληρώνεται το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016.

Το Διοικητικό Συμβούλιο το Λυκείου των Ελληνίδων τις κυρίες: Μαρία και Ηλιάνα Μπακλέ, Σοφία Παζάρα, Ελένη Λιακοπούλου, Ροδή Ελευθεριάδου, Βάσω Λαγομίχου, Βάσω Μπακαλοπούλου, Τασούλα Ζωγράφου και Κατερίνα Μπαστρογιάννη.