Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Η Θετική Προοπτική για την Ελλάδα

Η Θετική Προοπτική για την Ελλάδα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ερευνών Κοινωνικής και Οικονομικής Πολιτικής σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην εκδήλωση με τίτλο "Η Θετική Προοπτική για την Ελλάδα", στις 7 Νοεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. στον Πολυχώρο Πάρκου Ελιάς, Βέροια, με κεντρικούς ομιλητές τους Κώστα Λαπαβίτσα και Ηλία Τσολακίδη.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ερευνών Κοινωνικής και Οικονομικής Πολιτικής (ΕΔΕΚΟΠ, EReNSEP) σας προσκαλεί σε δημόσια εκδήλωση με τίτλο "Η Θετική Προοπτική για την Ελλάδα", Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στον Πολυχώρο Πάρκου Ελιάς στην Βέροια.

Το ΕΔΕΚΟΠ στοχεύει να συμβάλει στην πολιτική συζήτηση στην Ελλάδα με προτάσεις πολιτικής που δίνουν λύσεις στα προβλήματα της χώρας μας σήμερα. Φέρνει σε επαφή επιστήμονες από ένα ευρύ φάσμα πεδίων, όπως η κοινωνιολογία, η οικονομική και η πολιτική επιστήμη. Συνδέει επίσης πολιτικούς ακτιβιστές και οργανώσεις στην Ελλάδα και σε αρκετές χώρες της Ευρώπης.

Στην εκδήλωση θα αναλυθεί η οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας και οι δυνατότητες διαμόρφωσης εναλλακτικών προτάσεων. Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση.



Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00 / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr