Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ
Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ, διοργανώνει τον 7ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας!

Για την Πιερία τη διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η ομάδα

"ΠΙΕΡΙΑ: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας" 


Η εκδήλωση μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2015, στην Πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης, στο καφέ «Οραμα». Ώρα προσέλευσης η 11.00 π.μ. Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό!

Σκοπός της εκδήλωσης - γιορτής του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η απενοχοποίηση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ θηλασμού και η εξοικείωση εκ νέου της κοινωνίας μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας.

Το 2014 δημιουργήσαμε την Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Πιερίας, που στόχο έχει την «από μητέρα προς μητέρα» προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό. Δεν είμαστε επαγγελματίες υγείας, απλώς μοιραζόμαστε καλοπροαίρετα τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχουμε αποκτήσει και συνεχίζουμε να αποκτούμε, μέσα από το ταξίδι της μητρότητας. Η προσφορά των μελών είναι εθελοντική.

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, μέλλουσες μητέρες, με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλους και λοιπούς συγγενείς, ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό και θέλετε να ενημερωθείτε, να γιορτάσουμε μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού.


Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/groups/pieria.thilasmos/

https://www.facebook.com/events/1446279462054375/

https://www.facebook.com/thilazo