Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Αγώνες Αναρρίχησης

Αγώνες Αναρρίχησης
Στο Αιγίνιο έγινε με επιτυχία ο πρώτος Διασυλλογικός Αγώνας Αγωνιστικής Αναρρίχησης (Αγώνισμα Δυσκολίας).
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αιγινίου διοργάνωσε με επιτυχία τον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Αναρρίχησης στο αγώνισμα της Δυσκολίας. Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα στο αθλητικό κέντρο του Ε.Ο.Σ. Αχαρνών.

Στους αγώνες συμμετείχαν 9 σύλλογοι από την κεντρική και την βόρεια Ελλάδα και αγωνίστηκαν συνολικά σε όλες τις κατηγορίες 69 αθλητές/τριες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε μεγάλο ενδιαφέρον στις μικρές κατηγορίες, μιας και πολλοί αθλητέ/ριες έφθασαν στα TOP των διαδρομών. Στις μεγάλες κατηγορίες εντυπωσίασαν αρκετοί αθλητές/τριες με τη δεξιότητα που διαπερνούσαν τα δύσκολα σημεία της διαδρομής, ιδιαίτερα στα τμήματα της οροφής.

Στον οργανωτικό τομέα διεξήχθησαν όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα. Τα ιδιαίτερα όμως χαρακτηριστικά αυτών των αγώνων θεωρούμε ότι ήταν, πρώτον η συμμετοχή του κόσμου μιας και για πρώτη φορά έγιναν αγώνες αναρρίχησης με γεμάτη και ένθερμη κερκίδα και δεύτερον η ζεστή φιλοξενία, που επιφύλαξαν οι διοργανωτές των αγώνων σε αθλητές και παράγοντες.