Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Δικαίωση αγώνων!

Δικαίωση αγώνων!
Σήμερα αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Σήμερα κατά την διάρκεια των καθημερινών μας συναντήσεων, ο φίλος Πρόεδρος της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Αστέριος Χαρίσης μου επιφύλασσε μια έκπληξη μου έδωσε να διαβάσω το υπ αρθ 25 /τευχος Β΄/16 Ιαν 2017 φύλλο της κυβέρνησης που αφορούσε την «Χορήγηση Άδειας Ίδρυσης - Λειτουργίας πεδίου προσγείωσης Υπερελαφρών Αεραθλητικών Μηχανών (ΥΠΑΜ) της Αερολέσχης Πιερίας στην περιοχή Κονταριώτισα του Νομού Πιερίας.» Μεταξύ των άλλων διάβασα:

1. Χορηγούμε Άδεια Ίδρυσης Αεροδρομίου Κατηγορίας Β υπερελαφρών αεροσκαφών κατά την έννοια των άρθρων 5 και 11 του π.δ. 158/2002, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, στο πεδίο προσγείωσης της Αερολέσχης Πιερίας στην περιοχή Κονταριώτισα του Νομού Πιερίας.

2. Η ισχύς της χορηγούμενης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας είναι αόριστος.

Σήμερα οι αγώνες σου φίλε Στέλιο δικαιώθηκαν. Σήμερα και με την βούλα ,επίσημα μπορείς να αισθάνεσαι υπερήφανος για το δημιούργημα σου «ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΖΟΤΟΠΟ» που έκανες στολίδι για όλη την Πιερία ,για την υπομονή που είχες να αντιμετωπίσεις τους μίζερους και δύσπιστους, είμαι περήφανος που σε έχω φίλο! Καλές και επιτυχείς δραστηριότητες!!!

Θεόδωρος Τεκιρίδης