Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΖΗΜΑ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΖΗΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά συγχαίρουμε τον συμπολίτη μας Ταξίαρχο κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ για την προαγωγή και την ανάληψη καθηκόντων στο αξίωμα του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας. Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιβράβευση του ζήλου, του ήθους και των ικανοτήτων του κ. Μαντζούκα κατά τη θητεία του στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχημένη θητεία στα νέα υψηλά καθήκοντα που ανέλαβε και καλείται να επιτελέσει. Εκφράζουμε την πεποίθηση ότι η άψογη συνεργασία μας θα συνεχιστεί προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά συγχαίρουμε τον κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΖΗΜΑ για την προαγωγή και την ανάληψη των καθηκόντων του ως ο νέος Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.

Με την εμπειρία του, την ικανότητά του, την αποτελεσματικότητά του και την αφοσίωση ως αξιωματικός της Ελληνικής αστυνομίας θα συνεχίσει στη νέα θέση που καλείται να υπηρετήσει.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχημένη θητεία στη νέα θέση ευθύνης που ανέλαβε και καλείται να επιτελέσει. Προσβλέπουμε ότι η άψογη συνεργασία μας θα συνεχιστεί προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.


Για το Δ.Σ. του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ