Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Δελτίο τύπου της συνάντησης του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού με τον Γ.Γ. Υποδομών κ. Δέδε

Δελτίο τύπου της συνάντησης του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού με τον Γ.Γ. Υποδομών κ. Δέδε
Παραγωγική συνάντηση του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού κ. Ευάγγελου Λαγδάρη με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γεώργιο Δέδε πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στην Αθήνα. Στη δίωρη σύσκεψη εξετάστηκε λεπτομερώς το θέμα της ένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της μελέτης της άρδευσης της δεξιάς όχθης κατά την ροή του ποταμού Αλιάκμονα.


Ο Δήμαρχος Πύδνας- Κολινδρού κατέθεσε την τεκμηριωμένη πρόταση για την βελτίωση των συνθηκών άρδευσης της περιοχής , πρόταση που μελετήθηκε κατά τα έτη 1975-1979.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σύμφωνα με δήλωση του Γενικού Γραμματέα κ. Γεωργίου Δέδε, εξετάζει θετικά την όλη πρόταση για τη μελέτη και την κατασκευή σύγχρονων υποδομών άρδευσης στην περιοχή της Βόρειας Πιερίας.

Σημαντική ήταν η συμμετοχή στη σύσκεψη της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κ. Ελισάβετ Σκούφα η οποία τόνισε την αναγκαιότητα που υπάρχει στην περιοχή για δημιουργία υποδομών που θα συμβάλουν στην αγροτική ανάπτυξη και στην αύξηση του εισοδήματος των κατοίκων της Βόρειας Πιερίας η οποία στερείται αναπτυξιακών έργων.