Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Γενική συνέλευση και κοπή πίτας στον Σύλλογο Πολυτέκνων Πιερίας

Γενική συνέλευση και κοπή πίτας στον Σύλλογο Πολυτέκνων Πιερίας
Σε μια περίοδο που η εξαθλίωση των πολυτέκνων και των οικογενειών τους συνεχίζεται, τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ τώρα και νωρίτερα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να νομοθετούν ενάντια τους, έγινε η Γ.Σ. και η κοπή πίτας του Συλλόγου Πολυτέκνων Πιερίας.

Λίγος κόσμος, την στιγμή που οι πολύτεκνοι είναι χιλιάδες στον Ν. Πιερίας!

Που οφείλεται αυτή η απαξίωση;

Στο ότι δεν υπάρχουν πλέον ιδιαίτερες παροχές από τον Σύλλογο;

Στον διαρκή πόλεμο που δέχονται οι οικογένειες τους την στιγμή μάλιστα που το δημογραφικό είναι το κορυφαίο πρόβλημα στην χώρα μας;

Τουλάχιστον να μην χάσουν την μνήμη τους όταν βρεθούν στην κάλπη για να ψηφίσουν και κυρίως να μην γελαστούν από τα καθρεφτάκια και τις χάντρες που οι διάφοροι επιτήδειοι θα τους τάξουν για να τους έχουν κοντά τους...
 

Η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Πιερίας πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης το πρωί της περασμένης Κυριακής. Στη διάρκεια της συνέλευσης εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και παράλληλα έγινε η κοπή της πίτας του συλλόγου για το 2017.

Στη διάρκεια της συνέλευσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Συμεών Οφίδης αναφέρθηκε συνοπτικά στη λειτουργία, τις δράσεις και τις προτεραιότητες, που έθεσε το Δ.Σ. κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, ενώ όπως επισήμανε: «Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να ανταποκριθούμε στον πρωταρχικό σκοπό του συλλόγου μας, που είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και της καθημερινότητας των Πολυτέκνων».

Τέλος, δεσμεύτηκε εκ μέρους και του συνόλου των μελών του Δ.Σ. ότι: «Και στο μέλλον θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες προκειμένου να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν τα μέλη μας, ενώ θα αγωνιζόμαστε πάντα με γνώμονα την επίτευξη των στόχων του συλλόγου».
Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τα μέλη του Δ.Σ. και δόθηκαν διεξοδικές απαντήσεις σε ερωτήσεις που έθεσαν τα μέλη. Όπως προαναφέρθηκε, στον επίλογο της γενικής συνέλευσης έγινε η κοπή της πίτας του συλλόγου για το 2017. Συμβολικό δώρο δόθηκε στον Σάββα Καραδημήτρη, τυχερό της εκδήλωσης, ο οποίος βρήκε το φλουρί.