Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ,κου ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΖΤΑΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00, μετά από πρόσκληση του Δ/ντή Δ/θμιας Εκπ/σης κ. Ιωάννη Καζταρίδη πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Δ/ντών των σχολικών μονάδων Πιερίας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης και παράλληλα η ημερίδα του Κε.Πλη.Νε.Τ. Πιερίας με θέμα Υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος ΣΣΝ κος Χαρίσης Αθανάσιος και οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο κος Καζταρίδης, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, τόνισε την αναγκαιότητα του καλού προγραμματισμού στις προβλεπόμενες ενέργειες των σχολικών μονάδων ώστε η έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς να γίνει χωρίς προβλήματα και με πληρότητα τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή.

Στη συνέχεια ο κύριος Διευθυντής επεσήμανε την προτεραιότητα που πρέπει το σχολείο να δίνει στον μαθητή. Κέντρο της εκπαιδευτικής διδασκαλίας είναι ο μαθητής που στην εποχή της τεχνολογίας και του διαδικτύου έχει αξία να μάθει πώς να μαθαίνει.


Ακολούθως, ο κος Δ/ντής, τόνισε τη σημασία του «My School» και προέτρεψε τους Δ/ντές σε ορθή και αδιάλειπτη ενημέρωση του συστήματος.

Εν συνεχεία, οι κύριοι Ζήσκος Βασίλειος και Κοτανίδης Δημήτριος, στα πλαίσια της ημερίδας, προχώρησαν σε ενημέρωση των Διευθυντών σε θέματα του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου και συγκεκριμένα για τη χρήση των υπηρεσιών του ΠΣΔ και των Υπηρεσιακών Λιστών του ΠΣΔ όπως και για τις απαραίτητες ρυθμίσεις του προσωπικού τους λογαριασμού στο ΠΣΔ.

Κλείνοντας την ημερίδα ο Δ/ντής ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και τον Δ/ντή του 5ου ΓΕΛ, κ. Παπαργυρίου Αλέξανδρο, για την άψογη φιλοξενία που παρείχε για τη συνάντηση αυτή.