Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ
ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝ'
Ο «ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ» έκοψε όπως επιτάσσει η παράδοση τη βασιλόπιτά του, σε μία ξεχωριστή, θερμή, γιορτινή και πάνω απ’ όλα «ΒΑΤΑΝΙΑΚΗ» ατμόσφαιρα, όπου κυριάρχησε το οικογενειακό κλίμα με ενότητα και αισιοδοξία.


Πλημμύρισε νιάτα και χαρούμενα παιδικά πρόσωπα ο χώρος του γηπέδου του Βατάν την Παρασκευή 10/3/17 όπου ο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ με την Ακαδημία του, την ποδοσφαιρική ομάδα, τα τμήματα υποδομών: Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ, Προτζούνιορ, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά ανταλλάσσοντας μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον κι ευχές. Με διάθεση ανεβασμένη, ενθουσιασμό, αισιοδοξία και αθλητικό πνεύμα συγκεντρώθηκαν όλοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, οι γονείς, οι προπονητές και η διοίκηση του συλλόγου.


Ο πρόεδρος του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ Γεράσιμος Ποτουρίδης χαιρέτησε την εκδήλωση απευθυνόμενος προς τους καλεσμένους, τα παιδιά, τους γονείς, τους προπονητές, τους εφόρους των τμημάτων, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχαρίστησε τους προπονητές, τους εφόρους, τους γονείς, τους παράγοντες για την άρτια συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, αναδεικνύοντας την ποδοσφαιρική διάπλαση σωστών χαρακτήρων και ολοκληρωμένων αθλητών, αναφέροντας πως ο αθλητισμός αποτελεί μέρος της παιδείας ενός νέου ανθρώπου σε συνεχή σχέση πάντα με την εκπαιδευτική διαδικασία διαμορφώνοντας άριστους μαθητές και παιδαγωγικές αξίες.


Ευχαρίστησε τους γονείς που στέκονται δίπλα μας αρωγοί και συμπαραστάτες ώστε να συμπορευτούμε στις απαιτήσεις των καιρών και των προκλήσεων.

Οι πρωτοχρονιάτικες βασιλόπιτες όλων των τμημάτων ήταν ευγενική προσφορά του προπονητή του Προπαιδικού τμήματος Γιώτη Κωνσταντινίδη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.

Κατόπιν οι τυχεροί αθλητές των τμημάτων παρέλαβαν το δώρο που αντιστοιχούσε σε ένα θαυμάσιο βιβλίο οδηγό του ποδοσφαίρου από τους προπονητές τους, προσφορά της διοίκησης. Στη φωτογραφία μας οι τυχεροί αθλητές και οι προπονητές τους: Μαυρομάτης Γιάννης, Κωνσταντινίδης Γιώτης, Ποτουρίδης Γιώργος καθώς και ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Ανανιάδης Σταύρος. Προς έκπληξη όλων συνεχίστηκε η εκδήλωση με άφθονα ψητά εδέσματα στα κάρβουνα για όλους τους παρευρισκομένους προσφορά της διοίκησης. Η εκδήλωση έκλεισε με τις καλύτερες αναμνήσεις από την παρουσία όλων μας.


Η οικογένεια του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Γιώτη Κωνσταντινίδη για την ευγενική προσφορά και όλους τους παρευρισκομένους γονείς και φίλους αυτής της όμορφης οικογενειακής εκδήλωσης για την πολύ όμορφη ζεστή ατμόσφαιρα. Εύχεται στους προπονητές καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή και στον αθλητισμό.

ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ