Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Η Κατερίνη είπε... όχι στην θεματική εβδομάδα για τις "Έμφυλες ταυτότητες"

Η Κατερίνη είπε... όχι στην θεματική εβδομάδα για τις "Έμφυλες ταυτότητες"
Σε μια γεμάτη από κόσμο "ΕΚΑΒΗ" οι ομιλητές της ημερίδας υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, Μακρής Διονύσιος, Νατσιός Δημήτριος και Χατζητόλιος Απόστολος ανέλυσαν με κάθε λεπτομέρεια τις "Έμφυλες ταυτότητες" που θέλει να διδάξει το Υπουργείο Παιδείας στα Γυμνάσια της χώρας.


Η αίθουσα της "ΕΚΑΒΗΣ" κατάμεστη από κόσμο κάθε ηλικίας με πολλούς να είναι όρθιοι και να παρακολουθούν με ενδιαφέρον τους ομιλητές.

Η ημερίδα λόγω του ενδιαφέροντος του κόσμου ξεπέρασε τις τρεις ώρες σε διάρκεια...

Πολλές φορές τα επιφωνήματα και τα χειροκροτήματα του κόσμου επικροτούσαν τα λεγόμενα των ομιλητών που με επιχειρήματα αποδόμησαν την "αυταρχική" απόφαση του Υπουργείου να διδάξει με το έτσι θέλω το συγκεκριμένο θέμα στα παιδιά μας.

Οι ομιλητές "καυτηρίασαν" και την στάση της ΝΔ που δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την πρόθεση του Υπουργείου να εφαρμόσει την θεματική εβδομάδα για τις "Εμφυλες ταυτότητες"

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία από την ημερίδα εκπροσώπων του Δήμου Κατερίνης και της Αντιπεριφέρειας Πιερίας, καθώς και πολιτικών προσώπων...

Ανάμεσα σε αυτούς που πήραν τον λόγο, ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Σχολής Γονέων κ. Κορομπίλης, ο κ. Δημήτρης Μπέης (Ψυχοθεραπευτής) και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Λυκείου Κατερίνης Αντώνης Καλλιφατίδης καθώς και αρκετοί άλλοι.

*Αύριο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" μπορείτε να δείτε βίντεο από την σημερινή εκδήλωση.



 *Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.blogspot.gr